Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to sice tradicni korejske melodrama, ktere vas bude citove vydirat, ale stejne to funguje. Ne tak dokonale jako napr. podobny "A Moment To Remember", ale stale je to na mnohem vyssi urovni, nez zapadni snimky s touto tematikou. Hlavni klad jsou 2 nadherne a skvele zahrane zenske postavy a naopak hlavni zapor je opet stejne jako v "My Sassy Girl" tezce nesympaticky hlavni hrdina, ktery se se svym "magorskym" pojetim a prasecim xichtem do podobnych filmu totalne nehodi, nechapu proc ho tam obsazuji, protoze ani vtipny element o ktery se snazi tomu vubec nepridava. 8/10 ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Jeden z korejských kousků, který skvěle předvádí, v čem je tato filmografie naprosto odlišná od evropsko-americké tvorby stejného žánru. Skvělý humor, romantika, drama, dojemnost, výborně natočeno a zahráno, brilantní v detailech, krásná hudba i prostředí. Z hlavy asi nikdy nedostanu momenty když Ye-jin na oslavě zpívá tu písničku, to jsou prostě srdcovky a nejen tento kousek mohu sledovat pořád a pořád. Na kouzelnosti celého snímku má pochopitelně lví podíl celá hlavní trojice, nedokáži si tohle dílo představit bez nikoho z nich, zejména zde křehounká Son Ye-jin je úžasná a nejen díky ní je to nádherná romantická podívaná takového nevinného rázu dospívajících, a o to kouzelnější než jakýkoli dospělácký snímek. Je naprosto nepodstatné, že jsem to viděl již asi 5x, stejně mne to dokáže opět rozesmát, dojmout a rozbrečet - nejen protože to je nádherný film, ale i protože úchvatná Lee Eun-joo již není mezi námi... ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

První romantický korejský film, co mi nesedl, a nějakou dobu si od nich raději dám pauzu. Přitom první polovina byla na jeden nádech. Ye-jin Son je pastva pro oči, příběh je s lehkostí krásně podávaný a celá první půle pro mě byla jedna radost. Jen se ve mě při druhé části neprobudily ty pocity, které asi měly, což u romantických filmů je dost zásadní věc a je mi smutno, že to nezapůsobilo. Občas se hold musí na film dobře vyspat. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu som si pomyslel, že mi zrejme niečo uniklo, pretože každý ( podľa hodnotenia a komentov, ktoré som si prečítal) bol z neho evidentne namäkko. Pre mňa to bol film o veľmi ochotnom idiotkovi a dvoch holkách, ktoré ho len namotávali a nechceli mu dať. Navyše plný infantilných scén a muziky, pri ktorej ked' už bežali záverečné titulky (chvalabohu!) som si iba pomyslel, že ''Kto neskoro chodí...'' . Jednu hviezdičku udeľujem za scénku s hodinami na začiatku filmu. Ten nápad s nimi bol fantastický podľa mňa. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Čekám zuřivou bitku srdcí a bůhví čeho ještě a - ejhle, ono to kálí na hlavu divákovu. Korejská kinematografie má u mě status pozitivní, jenže tam, kde nic není, ani Smrt nebere. Byl to suchej strom uprostřed pole, bez vody a energie. To diktátorský kázání: breč! bilo do očí fest, ale když máte pro určitý životní uzle slabost, máte nutkání jet do cíle. Já dojel, ale překážek tam bylo víc, než moje gumy dokázaly zvládnout. To jsem si zas dal... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama