Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Svojej šance sa teba chytiť a nepremeškať ju. Ji-hwan sa jej síce chytil hneď v úvode, ale v závere to už nedotiahol, preto toho aj ľutuje čomu zodpovedá aj slabší záver, no tu si zas na svoje príde najmä citlivejšie povahy. Je treba žiť naplno, ako by povedal John Keating z Spoločenstva mŕtvych básnikov: "Carpe diem!" ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Kórejská trojka alebo dve nádherné ženy milujú jednoho dobráckeho ňoumu. Pokiaľ by to bola jedna z mojich prvých ázijských romancí, asi by som šiel s hodnotením vyššie, takto však len pochválim Eun-ju Lee (večná škoda tohto dievčaťa s pre mňa neodolateľnou žensky chuligánskou charizmou), Ye-jin Son a Tae-hyun Cha, za to ako hrali svoje postavy a dám silných 8/10, lebo pokiaľ ide o tragické romance z Ázie, existujú omnoho lepšie exempláre než Lover´s concerto. ()

Reklama

Laputa 

všechny recenze uživatele

Hezký korejský film, kterému, ale něco k " dokonalosti" chybělo a myslím, že to byla hudba. Mělo jí tam být daleko více. Mrzí mě, že mu nemůžu dát hvězd pět, protože má tento film pro mě naprosto hvězdné obsazení : gentleman Tae-hyeon Cha, hezká Ye-jin Son, Geun-yeong Mun a Eun-ju Lee všechny tyto herečky ( a herce ) mám velice rád o to víc mě mrzí, že k dokonalosti chybělo málo. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Jeden z korejských kousků, který skvěle předvádí, v čem je tato filmografie naprosto odlišná od evropsko-americké tvorby stejného žánru. Skvělý humor, romantika, drama, dojemnost, výborně natočeno a zahráno, brilantní v detailech, krásná hudba i prostředí. Z hlavy asi nikdy nedostanu momenty když Ye-jin na oslavě zpívá tu písničku, to jsou prostě srdcovky a nejen tento kousek mohu sledovat pořád a pořád. Na kouzelnosti celého snímku má pochopitelně lví podíl celá hlavní trojice, nedokáži si tohle dílo představit bez nikoho z nich, zejména zde křehounká Son Ye-jin je úžasná a nejen díky ní je to nádherná romantická podívaná takového nevinného rázu dospívajících, a o to kouzelnější než jakýkoli dospělácký snímek. Je naprosto nepodstatné, že jsem to viděl již asi 5x, stejně mne to dokáže opět rozesmát, dojmout a rozbrečet - nejen protože to je nádherný film, ale i protože úchvatná Lee Eun-joo již není mezi námi... ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherná romance, a o to víc mě těší, že jsem byl v tom správném naladění a náladě, abych si ji dokázal užít a zasáhla mě vší silou... (a možná to bude i tím, že jako stále ne dospělý mám radši ty fáze poznávání se a sbližování.. :) Co mě jen mírně mátlo, je poměrně neohraničené prolínání časových rovin, takže jsem občas nevěděl "který rok je" :) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama