Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor John Beck se se svou ženou Cathy rozhodne strávit líbánky poněkud netradičním způsobem. John je vědec, specializující se na výzkum netopýrů, a v rámci svatební cesty se rozhodne podniknout menší speleologický průzkum. V jeskyních je však pokousán od netopýrů a začíná dostávat podivné záchvaty, vzdáleně připomínající vzteklinu. Začíná souboj s časem a zejména pro doktorovu ženu Cathy a ostatní osoby ve svém okolí se John stává životu nebezpečným. Začíná docházet k záhadným „nehodám" a úmrtím a po krátkém vyšetřování má místní šerif jasno. John není nakažen vzteklinou, skutečnost je mnohem horší. Pomůže novomanželům vzájemná láska? Nebo pomůžou lékaři? Ústřední manželský pár ztvárnili manželé i ve skutečném životě, Stewart Moss a Marianne McAndrew. (Mr.Shock)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

22% na Imdb. Čekal jsem tím pádem daleko větší hovno než jsem dostal. Pro mě to bylo příjemná 70s hororové béčko. Jako komedie mi to moc nepřišlo. A upřímě jsem čekal víc těch netopířích lidí. Nakonec je to spíše takové psycho kdy chlap si myslí že má vzteklinu a je vždy víc a víc naštvaný, samotná maska netopýra se objeví až na konci, není sice nějak pěkná ale ani to není nic extra hnusnýho. Film má pár dobrých momentů a celkem slušnou atmosféru. Nevím já si film celkem užil, je pravda že si ho asi už nepustím ale na tu neděli to bylo akorát. Bavil jsem se. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přesto, že má snímek „The Bat People“ svoje chyby, i přesto, že ničím nevyniká, já si myslím, že na ten průměr stačí. Pro mě je to prostě snímek, který je dobrý, snímek, který je sice obyčejný, ale ve své obyčejnosti příjemný. A tohle mi tentokrát stačilo k tomu, abych si sledování užil a abych se nakonec rozhodl alespoň pro to průměrné hodnocení, které filmu dávám. ()

Reklama

Reklama