Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor John Beck se se svou ženou Cathy rozhodne strávit líbánky poněkud netradičním způsobem. John je vědec, specializující se na výzkum netopýrů, a v rámci svatební cesty se rozhodne podniknout menší speleologický průzkum. V jeskyních je však pokousán od netopýrů a začíná dostávat podivné záchvaty, vzdáleně připomínající vzteklinu. Začíná souboj s časem a zejména pro doktorovu ženu Cathy a ostatní osoby ve svém okolí se John stává životu nebezpečným. Začíná docházet k záhadným „nehodám" a úmrtím a po krátkém vyšetřování má místní šerif jasno. John není nakažen vzteklinou, skutečnost je mnohem horší. Pomůže novomanželům vzájemná láska? Nebo pomůžou lékaři? Ústřední manželský pár ztvárnili manželé i ve skutečném životě, Stewart Moss a Marianne McAndrew. (Mr.Shock)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přesto, že má snímek „The Bat People“ svoje chyby, i přesto, že ničím nevyniká, já si myslím, že na ten průměr stačí. Pro mě je to prostě snímek, který je dobrý, snímek, který je sice obyčejný, ale ve své obyčejnosti příjemný. A tohle mi tentokrát stačilo k tomu, abych si sledování užil a abych se nakonec rozhodl alespoň pro to průměrné hodnocení, které filmu dávám. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

22% na Imdb. Čekal jsem tím pádem daleko větší hovno než jsem dostal. Pro mě to bylo příjemná 70s hororové béčko. Jako komedie mi to moc nepřišlo. A upřímě jsem čekal víc těch netopířích lidí. Nakonec je to spíše takové psycho kdy chlap si myslí že má vzteklinu a je vždy víc a víc naštvaný, samotná maska netopýra se objeví až na konci, není sice nějak pěkná ale ani to není nic extra hnusnýho. Film má pár dobrých momentů a celkem slušnou atmosféru. Nevím já si film celkem užil, je pravda že si ho asi už nepustím ale na tu neděli to bylo akorát. Bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama