Reklama

Reklama

S tebou a bez tebe

  • Česko S tebou i bez tebe (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Stalo se to jednoho dlouhého a parného léta, v Londýně, v sedmdesátých letech minulého století. Tehdy si tichá Holly a excentrická Marina daly slib celoživotního přátelství. Pojilo je mnoho věcí neuspořádané rodinné vztahy, touha po dobrodružství, přání ochutnat zakázané ovoce. Řekli si všechno a o všechno se podělily. Byly mladé a svět jim ležel u nohou. A roky plynuly. Z dívek se staly ženy, které už okusily vše, co svět nabízí sex, lásku, rock ´n ´roll i životní ztráty. Nakonec se ukazuje, že ani to přátelství vlastně nebylo zas tak pevné, jak se na první pohled zdálo. Jen ty vzpomínky jim už nikdo nevezme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli mě více štvala Marina, kvůli tomu, jak manipulovala se svojí nejlepší kamarádkou a jak jí dělala všechny ty odporné věci, nebo Holly, že si to nechala líbit. Hlavně to Holly měla zarazit mnohem dříve. Celkově jsem ale neměla pochopení ani pro jednu z dívek, nebyly mi moc sympatické a mnohdy jsem nemohla pochopit jejich jednání. Konec trošku pohádkový, ale hezký. Průměr.. ()

Blue.Cat 

všechny recenze uživatele

Tenhle sympatický snímek není žádným přelomem v kinematografii, zdá se na první pohled nevýrazný, ale má své kouzlo. Jednou za čas se k němu vracím, abych si připomněla, že nejen můj život stojí za hovno, ale všichni se v tom babráme stejně. Od dětství, přes pubertu, ale i jako dospělí nemáme ponětí, co se svým životem... V tomle jsou všichni hlavní hrdinové neskutečně uvěřitelní, tak civilní a křehcí, že nikomu jistě nebude dělat problém se s jedním z nich ztotožnit. A v tom nejspíš spočívá atraktivita tohohle snímku, každý si v něm najde kousek ze sebe. Plus úžasná hudba, která podtrhuje atmosféru jednotlivých časových období. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Me Without You mám veľmi rád. Je to také ženské (dramatické) High Fidelity a hlavné predstaviteľky sú super. Anna Friel sa týmto svojho času prebojovala až na čelo rebríčka mojich obľúbených. Škoda, že nemala šťastie na výber rolí a v zámorí sa do prvej ligy dostala iba ako herečka seriálov a vedľajších úloh. Aspoň, že u nás ju pár ľudí pozná, Báthoryčku. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Hudba , atmosféra anglického punkového životního stylu sedmdesátých let, skvělé výkony hlavních dvou hrdinek a rozumná stopáž jsou výhody tohoto komorního opusu, který byl pro mě velkým příjemným překvapením. Film sice poměrně scénáristicky nemá čím až tak moc zaujmout, ale mě prostě naprosto dostala ta punková atmosféra v prostřední části filmu! ()

Glance8 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se to může někomu zdát ploché, nebo nudné. V žádném případě to není ani jedno, ale myslím, že to co ten film přináší, jsou často pocity, které znají jen holky, slečny, ženy....Je to šíleně silný příběh o dvou životech, které jsou navždy spojeny osudem. Je to lásce, rivalitě, přátelství, závisti, kráse i těžkosti života, je to o tom, že někdy se nedá věřit ani těm nejbližším a přece je vlastně pouto mezi dvěma lidmi víc než cokoli jiného. Páni, já sem po dlouhé době viděla opravdu film, který mě bavil od začátku až do konce, obě herečky jakoby ani nehrály a jen to celé žily, a kostýmy?Paráda, šílené šaty, které umocňují atmosféru...Prostě bych dala 99%( a to jen proto, že se Holly nikdy nedozvěděla, že jí Mariny bratr napsal dopis...já nemam ráda, když se něco ve filmu stane a pak se to nevyřeší, ale to už jen moje puntíčkářská povaha:-) ) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama