Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je týždeň pred voľbami a prezidentovi Fallbrookovi klesá popularita. Jeho poradca príde na riskantný ťah - falošný únos prezidenta, ktorý sa z rúk únoscov „akože“ hrdinsky sám oslobodí. Tak by sa podarilo získať sympatie verejnosti a šanca na opätovné zvolenie do funkcie. Akcia spočiatku prebieha hladko, ale najatý šéf únoscov si zmyslí, že lepší by bol únos skutočný. Jeho zástupca vystupujúci pod menom Náhradník s tým nesúhlasí a rozhodne sa plán prekaziť. S pomocou špecialistu z FBI Jacka Briggsa pripraví plán, ako prekabátiť zloducha a zachrániť prezidenta z mrakodrapu ohrozeného explóziou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák letí vrtulníkem, policie aneb všichni jsme 100% profíci se hodinu rozmýšlí, jestli ho sestřelí. Prezident dává rozkaz "dostaňte ho! "... Policie střílí přesně a za mohutného výbuchu vrtulník sestřelí. Trosky vrtulníku dopadají na zem, přichází druhý mohutný výbuch. Všichni slaví. JENŽE, padouch vyskočil před sestřelením z vrtulníku, šlo totiž o dokonalou kamufláž, která měla všechny přesvědčit, že je mrtvý. Za deset minut se padouch znovu objevuje a žádá nový vrtulník... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Jó tenhle Pisstenberg točí fak jednu špicu za druhou. Erča Robertek je taky jeden z nélepčích kluků v HW. Nu a Madsen si koupil novou ledničku... :-) S prímáckým dablinkem vod kluků z Auvitu jde o jasnýho kandidáta na šitku roku. "Vlevo dobrý, vpravo taky..." :-))) Pochcat... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

.Tak ted pujdu treba proti celymu CSFD ktery tohle dilko ohodnotilo jako 62 nejhorsi film ale mne se to krute libilo! je to posledni kvalitni kousek kdysi akcniho ranare Firstenberga ktery sel v 90 letech uz pekne do sracek ale nez nas zacal bavit odpady jako zakerny lek nebo pavouci2 tak stvoril tenhle zetkovej narez i kdyz to neni ani jeho zasluhou ani zasluhou Erica Robertse ktery tu svou image pridrztasky dotahl k dokonalosti tenhle film udelal a to doslova Bryan Gennese ktery si tu strihnul celkem slusnyho zaporaka ale predevsim zplodil ten nejabsurdnejsi scenar ze sem z toho sel do kolen skoda ze se potom co se nechyt jako herec nedal na psani scenaru protoze by na zetkarskym poli nemel konkurenci! jo a vzkaz pro vsechny co tvrdi ze film se snazi pusobit vazne tak to ani napad ta nadsazka je tam patrna od zacatku viz ta milenecka dvojice co dej filmu sleduje v televizi normalne to u mne maj takovy ulety za tri hvezdy ale tady musim jako antifanousek Robertse jednu pridat za to jak ho Genesse na konci rozkope na hadry! a chvili predtim dostane dokonce nakladacku od zensky! to moje srdce zaplesalo a uznale sem zatleskal jeden z nej uletu co sem za posledni dobu videl a to hodnoceni mne trochu zarazi mam pocit ze je to tu samej kritik co neumi ohodnotit fakt zabavnou blbost nebo je to tim ze takovy filmy miluju a sem tu asi jedinej kdo vi u mne kazdopadne za 4 hvezdy a basta! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to byla zase ukazka demence, aneb natočeno na první pokusy, lidi si chyb nevšimnou. Chyba. Všiml jsem si jich i ja a to žádnej hnidopich nejsem. Chyba byl i tenhle film vubec zrealizovat, protoze scénář byl taky dobře stupidní. Jednu hvězdu dávám za obsazení i když to neni žádná sláva. ,,too close?" ,,no, too slow" no to sem chcip. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Vážně silný akční kafe. PaneBože!!!!!!! Dřív by zachránili i ředitele pekárny.!?!? Záporák je absolutně příšerná záležitostˇ, blbostblbostblbost-děj o ničem. NESMYSL...proč se na to dívám ? Aha, Michael Madsen, alespoň něco.Proč tam hraje ? To asi neví ani on. I tak za něj a nepovedené scény v titulcích dávám vítězných: 10%. A i to je moc. JDI SE VYCPAT FIRSTENBERGU-(Debile!!!) Uwe Boll je oscarová legenda oproti tomuhle :) ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh není příliš originální a navíc mu škodí velké množství nelogických přešlapů, což bych ještě přešel, být to proložené sem tam vtipnou hláškou, ale kde nic, tu nic. Není divu, když scénář napsal béčkový herec Bryan Genesse, který si zde rovnou střihnul roli záporáka. Režiséra Sama Firstenberga raději přeskočím k autorovi hudby - Serge Colbert, který se nějakým komponováním moc nezdržoval a raději zremixoval několik klasických westernových motivů Ennia Morriconeho a hotovo. FALEŠNÝ ÚNOS je prostě špatný film, nehodný Erica Robertse. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ukecana nuda s mizernymi akcnymi scenami. Firstenberg je totalne nemehlo. Jedine cim film zaujme je hviezdne herecke obsadenie. Ale Madsen sa tradicne ani nehne, Ice-T sa na chvilu mihne, Eric Roberts je tu za trapneho otloukanka. Akurat Bryan Genesse diabolsky prehrava az to je obcas zabavne. Ale fakt len obcas. Väcsina filmu je nepozeratelna nuda. CSFD ma pravdu. Waco, tentoraz si mimo. Ale kludne si ten film uzivaj dalej a ser na CSFD. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Kde sú tie časy, keď Eric Roberts točil filmy ako Splašený vlak, posledných desať rokov však točí len samé braky. Toto je toho jasným dôkazom. Brak toho najtvrdšieho kalibru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Poznám Sama Firstenberga, ako jedného svižného béčkara, ktorý točil ( u nás VHSkové ) klasiky z 80. a 90. rokov. Nové milénium z neho ale spravilo akého si otroka lacnej Ztkovej zábavy, z ktorej padali na rite akurát tak povrchný TV konzumenti, ktorý si to nenechali újsť na nejakej komerčnej televíznej stanici, niekedy po 22:00 hodine. Neboli peniažky? Všetko zhabal Eric? Alebo je to len proste zlé a tým to hasne? ()

Seag odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ten film ani nechápem,a tak sa mi zdá ze ani nechcem. Eric Robers je aj tak pre mna hrozný herec ()

cityman odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní film! Vetchý scénář, herci přehrávájí a působí velice komicky a bojové scény jsou vyloženě směšné. Člověk má až dojem, že to nemůže být myšleno vážně, ale ono bohužel je. :-( ()

zuzzzh 

všechny recenze uživatele

mala som dva zachvaty smiechu, lebo som neverila vlastnym ociam. tento film je tak debilny a absurdny az sa mi paci... :D ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Falešný únos je film, který jsme nikdo nepochopili. Protože je to parodie. Parodie na film jako takový. Protože jestli mě někdo chce z tvůrců přesvědčit, že tohle mysleli vážně tak asi opravdu přestanu sledovat filmy a půjdu sbírat třeba kamínky. Vše co se přede mnou odehrávalo bylo neskutečné. Ale neskutečné svou pitomostí a amatérstvím. Jak v ději, herectvím, nelogičností tak i odfláknuté samo natáčení, kde bylo všem jedno, že při střihu člověk stojí takto a při dalším střihu zase jinak, a je to hrozně vidět. No nic nevím proč na to vlastně koukám. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne debilný film s neuveriteľným debilom Robertsom. Ako je možné že tento človek študoval za herca? Nechápem...Ice T...ja neviem ako sa vyjadriť k hereckému obsadeniu, lebo to by aj smetiari lepšie zahrali...ale teda k veci! Úplne úchylným spôsobom je tento film úplná špička! Ak to niekto zoberie ako komédiu, tak sa nezastaví od smiechu až do samých tituliek...toľko absurdity ani nieje možné vtlačiť do 95 minút...kde sa stratila nejaká pointa? Neviem, ale scéna keď sa niekto ukrýva pred paľbou so samopalu za dreveným stolom, to je vec, alebo scéna s bazénom...a koniec na streche je úplná bomba. Naozaj tlieskam a gratulujem všetkým čo sa na tomto braku podielali, ináč by môj život prišiel o jeden obrovský mýlnik! 3x HURÁ! neobjektívnych 150% ()

Reklama

Reklama