Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jízda se smrtí v zádech. Skupinka mladých surfařů se rozhodne okořenit si své jízdy trochou nebezpečí a vzrušení. Chtějí přilákat žraloky a projet se mezi nimi. Jejich zábavu však přeruší obrovský krokodýl, který se náhle objeví a požírá všechny, kdo se mu připletou do cesty. Podaří se někomu uniknout ze spárů jisté smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od režiséra Kukuřičných dětí 3 a Mutanta něco zábavnějšího, protože u těhle dvou filmů jsem se bavil. Ale dostavila se mi blbost, kde jde spíše o to jak kterej herec vypadá, protože i když je krokodýl celkem "cool" tak je zatraceně nevyužitej. Málo sežranejch lidí a hlavně nuda už po první půlhodině! Prakticky od začátku jsem si přál aby všici chcípli protože takováhle skvadra herců je šílená. Navíc jak rejža se nedokázal pustit ze řetězu protože dělá šílený chyby. Klasické klišé který si už nikdy nepustím. ()

Kordus

všechny recenze uživatele

- Na týhle pláži nečeká žádná mechanická ryba. Tohle je skutečnost. Sice jsem neměl obraz, ale už i zvuk bolel... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladí, hlúpi, americkí surfári si chcú zasurfovať medzi žralokmi, ale na miesto žralokov si na nich urobí zálusk obrovský ľudožravý morský krokodýl. Povedal som si, že to môže byť celkom dobrá, zábavná, béčková jazda. No mýlil som sa. Nebola. Mimoriadne stupidný scenár, úbohá réžia, nemožní herci a absolútne tragicky spracovaný krokodýl to celé zadupali takmer až na dno filmovej odpadovej stoky. Videl som mnoho nízkrozpočtových titulov o vraždiacich zvieratách, vrátane krokodýlov, takže som nič moc neočakával. Ale i napriek tomu ma snímok "Vlny smrti" (Blood Surf) sklamal. * ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovští krokodýli jsou zdatní zabijáci, ale na vražednost debility tohoto filmu jsou i jejich zoubky krátké. Srandovní triky v závěru potěšily. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlny smrti jsou svižný dobrodružný film o natáčení dokumentárního filmu. Hlavní atrakcí mají být surfaři jezdící na vlnách mezi žraloky. Režisér a producent v jedné osobě věří, že to bude kasovní hit. Jenže žraloci nejsou tím největším nebezpečím, tím je zde obří krokodýl mořský, největší plaz na světě. A do toho se ještě připlete banda, co vypadá jak zapomenutí piráti z předminulého století. Hlavní postavy tak musí čelit nejen zuřivému krokodýlovi, ale kromě banditů i nástrahám a pastím, které na svém ostrově mají. Surfování na vlnách je parádní, záběry z podvodní hladiny se žraloky jsou úžasné. Jednou z nejlepších scén je útěk po molu, kdy za postavami doslova vybuchují jednotlivá prkna, jak se je snaží krokodýl dohonit. Krásné jsou přírodní záběry i krátké podmořské scenérie. Nechybí sex, nahota ani krev. Kromě toho, že krokodýl své oběti převaluje v čelistech a polyká, tak jednu doslova přetrhne napůl. Efektní je nabodnutí jednoho z banditů na past v ostrovní džungli. Asi největším minusem jsou nesympatické postavy, kdy může být divákovi jedno, jestli některá vůbec přežije. Ale většina bude stejně chtít vidět, jak je krokodýl žere, ne? A jedno ponaučení - nekopejte do krokodýla, jenž vypadá, že je mrtvý... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

To už snáď ani nedokážem zrátať, koľko som videl hororov so zvieratkami. Bohužiaľ v tomto žánri často prevažuje kvantita nad kvalitou a tak je tomu aj v tomto prípade. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originální zápletku tady moc nečekejte, protože scénář je přímo nabitý různými vypůjčenými scénami které ovšem ukázal v mnohem horším zpracování. Nápad dát dohromady žraloky a krokodýla jsem na začátku docela akceptoval, ale popravdě jsem si od toho moc nesliboval. Naštěstí se režisér na moc nezmohl a tak si jen vypůjčil několik záběrů z různých dokumentů. Dokonce nás producent odměnil i několika velice lechtivými scénami, kdy se odhalily pohledné herečky a tím si u mě získal i určité sympatie. Ale jakmile se film měl změnit v horor, tak jsem přišel i o zbytek svých iluzí. Na scénu přichází krokodýl. Ze začátku není vůbec vidět a kromě ocasu nám režisér neukázal zhola nic. On už asi dopředu tušil, že v tu chvíli by většina diváků vypnula televizi. Jde o nejhorší zpracování jaké jsem kdy v životě viděl. Umělost z něj srčí na sto honů a nevěříte mu ani ty mrtvé oči. Svou rychlostí na souši předčí většinu suchozemských zvířat a i slavný jamajský sprinter by měl co dělat. Skoky z vody taky pilně trénoval. Tenhle film mě moc nezaujal. Zařadím si ho mezi nejslabší krokodýlí kousky, které jsem viděl. Jediné co se mi líbilo byl začátek a ty lechtivé scény. To je však u hororu dost málo. Tragický scénář, otřesný krokodýl a nepřirozená hudba si můj čas už asi nikdy nezaslouží. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lásku k horrorovému žánru se Hickoxovi po shlédnutí jeho filmografie (jak herecké tak režisérské) zřejmě upřít nedá, ale nějak mi nejde dohromady, že tento film a Kukuřičné děti III točil stejný člověk. Možná se stářím opravdu hloupne :-). Hodně špatný brak, na němž zaujme snad jen to, že je to opravdu špatný brak, který dokáže svou špatnou brakovostí vůbec zaujmout (opomíjím nahá prsa, i když to je zřejmě to jediné, co zaujme alespoň mužskou část). Nelogické, nevyrovnané, spíš jen série jednotlivých scének, ultrastupidní scénář, který nutí herce vypouštět z huby rádobyvtipné hlášky na zcela nevhodných místech. Navíc mi připadalo, jako by tvůrcům v polovině filmu, kdy se to ještě pořád snažilo tvářit vážně, došlo, že to je fakt sračka a tak si z toho začali sami dělat prdel. Protože scény jako ta, kdy televizní producent naserfuje krokodýlovi přímo do huby, si nedokážu vysvětlit jiným přijatelnějším způsobem. 0,5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nevím pořád přemýšlím zda tomu nedám šanci já mám ty krokouše fakt rád začátek je super pak náznak adrenalinu a akce o přežití nevím někdy příště. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten krokodýl alespoň nevypadal jako umělohmotná hračka. Jinak je to laciné kopírování a vykrádání mnohem slavnějších filmových počinů. Když film neuvidíte, tak vůbec o nic nepříjdete. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Na tuto " jízdu se smrtí v zádech" jsem se moc těšil, jméno režiséra v kombinaci s námětem slibovalo dobrou béčkovou podívanou. Výsledek je však skutečně slabota, navíc hodně hloupá a to i na takovéto ultimátní béčko. Dvě hvězdičky sice vymáčknu, ale minimálně celá jedna je za povedený cover. Ten je na celém dílku rozhodně nejlepší. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Žraloky a krokodýly v jednom filme? Splnený sen?Asi ťažko... Bloodsurfing, a tým pádom aj žraloky, sú tu len pre efekt. Hlavnú úlohu tú má pán Krokodýl. Bohužiaľ, všetko je to tak stupídne, trápne a smiešne, až sa mi chce plakať... Jedna hviezda len zo súcitu a predstáv, aká zábava to mohla byť... ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Mě se to celkem líbilo dokud se tam týpci plavili mezi žraloky. Co se ale opět objevil nezvykle velký krokodýl se špatně provedenými pohyby, tím se celý film sám zazdil. 65% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Budeš dělat vlny? Hororové béčko s velkým krokodýlem, který žere bandu lidí na celkem hezkém karibském ostrovu - palmy sluníčko, dvě žhavé milostné scény ( jedna velmi odvážná ) , tři hezký holky a trochu krve. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Prvních 40 minut bylo v celku i průměrných a docela jsem se i bavil...:-), ale v druhé polovině tohoto filmu - více lacinější, amaterské a chabé triky. Takže dávám 3,5/10 ()

Reklama

Reklama