Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jednom losangelském motelovém pokoji leží na zemi dvě mladé dívky ubité k smrti. Záhadný Welton, bezvadně oblečen, si stahuje rukavice a hází je spolu s několika drobnostmi do malé tašky. I po deseti letech u policie se Vám zvedne žaludek při pohledu na takovouhle vraždu. L.A. není to nejlepší místo pro policajta, zvláště pak pro Matta Dicksona (Michael Madsen), který navíc nemá trpělivost s hlupáky. Jeho žena očividně neměla pochopení pro jeho práci a odešla od něho. Od té chvíle se Matt věnuje jen své práci a prožívá řetězec známostí na jednu noc. A pak, když do jeho života vstoupí Catherine (Lisa Bonetová), nemůže uvěřit svému štěstí. Catherine má však svůj vlastní program - její sestra totiž kdysi znala Weltona... předtím, než byla zavražděna. (H.C.E./Falcon)

(více)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(21) Vidieť Madsena s melírom, to už je samé o sebe na vraždu. Ono celkovo z hereckého obsadenia (vedľajších postáv) cítiť kasting, na úrovni výberu “Lassie”. Trom predchádzajúcim filmom som “odpojil kyslík” do pól hodinky, no hovorím si, tomuto dám ešte šancu, veď to nemôžeš byť taký Ivan krutý! Osobne mrzia opätovne rozdané karty. Divák pozná identitu vraha od úvodu, čiže twist je na bode mrazu. Po dejovej stránke snímok taktiež nemá ako prekvapiť, a tak človek sleduje priemerno podpriemernú kriminálku, ktorá prakticky nedisponuje žiadnym žolíkom či esom v rukáve. K samotnému záveru sa vyjadrovať neradno. To je inteligenčná komédia bez skúšky správnosti .. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No přemýšlel jsem o třetí hvězdě. Řemeslně byl film celkem v pořádku, ale zase ničím speciálním a neviděným někde jinde tak úplně výjimečný nebyl. Ale Madsen se tu ještě opravdu snaží což je fajn. Koukatelný průměr.45% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka, kterou oživuje asi jenom účast kladivouna (tentokrát bloňďáka) Michaela Madsena. +jedna dobrá automobilová honička. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Zručně natočený thriller s tentokrát docela snesitelným Madsenem, ve kterém potěšily hlášky, akce a v roli záporáka debutující ex-boxer Gary Stretch. Hodnocení 2,5". ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Štandardná priemerná kriminálka svojej doby v ktorej drsný polda Madsen honí zabijáka žien (Gary Stretch). Od začiatku vieme kto je vrah, takže len čakáme, kedy mu príde na stopu Madsen. Párkrát sa pobijú ponaháňajú v aute a všetko vyústi v typickom finále v ktorom sa záporák nečakane zjaví, aby si to mohol s Madsenom ešte raz rozdať. Gary Stretch ako záporák ma príliš nenadchol. Potešilo ma pár TV ksichtov vo vedľajších úlohách ale najviac prekvapil Michael Madsen, ktorý tu uteká, skáče mláti sa jak o život. Čo je dosť veľká zmena oproti jeho súčasnému štandardu v ktorom si film poctivo odsedí za stolom. Skoro máte pocit, že v tej dobe mu na filmoch ešte záležalo. Naviac tu ma blonďatý imidž aký mal v Reservoir Dogs. A s hlasom Pomejeho znie celkom drsne. Takže výsledkom je kriminálka, ktorá nenadchne ale ani neurazí. 5/10. ()

Reklama

Reklama