Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista pronásleduje zločince do útrob nedokončeného tunelu trasy metra. Už ho skoro má, když objeví třímetrového brouka, který ho jednou ranou ocasu smete na zem a pohltí. Agent FBI Matt Pollack začne s vyšetřováním. Obrátí na etymoložku Emily Fosterovou, aby mu s případem pomohla. Matt se společně s elitním komandem SWAT spustí do hlubin za nebezpečnými predátory. Tým je okamžitě napaden nelítostnou armádou nestvůr. Ubrání se s vypětím posledních sil. Zuřivá palba však způsobí, že se tunel sesune a zavalí je uvnitř. Jejich jedinou nadějí je nouzový východ vzdálený deset mil. Matt a jeho tým se k němu musí probít a cestou vyhubit všechny brouky dřív, než se jim podaří proniknout do ulic města. Zkázu a paniku, která by nastala potom, si nikdo nedovede představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrné efekty jsou však paradoxně tím, co se mi tu společně s Angie líbilo nejvíc. Směšní digitální brouci, hrozná kamera a velmi špatné herecké výkony naopak sráží kvalitu filmu na samou hranici odpadu. Brouci si mě moc nezískali, přestože zde krev teče docela proudem, protože jsem po celou dobu postrádal napětí – já se u toho musel jen nuceně smát. Když už se tvůrci pokusili natočit pořádnou akční scénu, tak to vždy pohřbili nezáživné komentáře, nebo lacinost scénáře. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

V nově otevřením tunelu podzemky se objevili zničeho nic tisíce přerostlých brouků, kteří zde pokojně spaly miliony let. Bohužel odtokem vody ze stavby tunelu do jejich "přezimoviště" se probrali (!!!) a jsou nasraní. Do tunelu je poslána elitní jednotka S.W.A.T v čele s chrabrým velitelem a krásnou vědátorkou a karty jsou rozdány. No fakt je to kravina. Uplně všechno je na Bugs špatně. Hrozný ohraný příběh. Velice ale opravdu velice levné prostředí ve kterém se to odehrává. Tady si tvurci vystačili s nějakým prázdným sklepením a dlouhoou chodbou. Jo a je tam i jeden vagon podzemky. Samotní brouci jsou naprosto úděsní. Jejich počítačové zpracování je opravdu unikátní, ale toho si moc diváci neužijou protože většinu času herci zápolí s jedním gumovým mravencem !!! Aspon že nás režiser ušetřil nějakého úvodu. Hned od začátku se jde ně věc. Bohužel to samo o sobě nestačí. Dialogy no děs a běs. V každé minutě kdy se mluví je aspon jeden dějový nelogismus. Tento film bohužel nepatří ani do té kategorie filmů co jsou tak špatné až jsou dobré. Je to prostě odpad! ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Jasně je to neuvěřitelná blbost a jasnej podprůměr, ale v rámci subžánru to ještě pořád jde. Řekněme si to na rovinu tyhle filmy jsou neuvěřitelně hloupé, ale některé jsou i zábavné a to je právě tento případ. Hloupé, ale zábavné a tak nemohu dát méně než dávam jelikož jsem už viděl mnohem horší a určitě ještě uvidím. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně hloupý film. Hlavním hrdinům bylo celkem jedno, co se kolem nich děje a ani je vlastně moc nezajímalo, že už jejich dobrodružství skončilo. Z každého záběru čišel nedostatek peněz, herci se chovali stupidně, vojenská jednotka byla, jak už to v takových filmech bývá, naprosto neschopná banda ustrašenců a vrcholem byl létající brouk, který vydával zvuk helikoptéry! A vědkyně ani nevěděla, že karbon nebyl před 65ti miliony lety. Nekoukatelné ani pro nespavce v pozdním čase, když už nic jiného nedavají. ()

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Čas od času se dobrovolně mrknu na špatný film. Bývá to sranda. Brouci jsou ale ještě o kategorii níž. Režisér zřejmě natáčení prospal, počet scénáristů byl zřejmě vyšší, než jejich průměrné IQ, herce posbírali v telenovelách, o kameramanech nemluvě. Výsledkem je pak totální splácanina, kde není jediný smysluplný dialog, postavy jsou neskutečně dementní a efekty zřejmě vypadají jak z Malování. Už nikdy víc! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama