Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Florentine je název místního baru v malém městečku v Pennsylvánii, kde se každý den schází partička lokálních ztroskotanců, kteří si žijí své životy plné radostí, ale většinou spíš strastí. Všichni se snaží držet se přísloví, že život není vždy o tom mít v ruce dobré karty, ale naopak snažit se hrát dobře s těmi kartami, které život rozdává... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Typická looserovská historka s řadou nekonvenčních postaviček z okraje společnosti a trochou toho hřejivého poselství na závěr. Navíc pro dementní diváky ještě s komentářem, který vysvětlí, co jsme právě viděli. Nic nového nebo zajímavého. /7. 7. 13./ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky film o skupinke obycajnych ludi z malomesta, ktory sa radi stretavaju v jednom bare. Behom nadchadzajucej svadby sestry majitela baru, co je pre väcsinu z ich stereotypneho zivota velka udalost, postupne spoznavame ich pribehy. Nie su dvakrat originalne, strhujuce a ani dojimave. Nic co by sme uz nevideli v inych podobne ladenych filmoch, kde su podane lepsie. Ale pre mna je velkym plusom tohto filmu herecke obsadenie, ktore je zlozene z drsniakov, ktori bezne hravaju zaporakov v beckovych filmoch. Vidiet ich v civilnej polohe hrat obycajnych ludi som si vzdy prial a v tomto filme sa mi to splnilo mierou vrchovatou. Prave vdaka nim som si uzival tie neoriginalne a castokrat predvidatelne epizodky. Vidiet Michaela Madsena ako dobraka od kosti, ktory sa hanbi, ked od stamgasta chce, aby konecne zaplatil ucet, je netradicny zazitok. A takto by som mohol pokracovat dalej. Vsetci ti drsniaci tu su netradicne obsadeni a väcsina z nich pôsobi aj v civilnej polohe uveritelne. Potesi aj takmer dokonale vyustenie vsetkych pribehov, takze za jedno pozretie to rozhodne stalo. 6/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Náhodou som v jeden deň videl dve drámy, kde sa deň pred svadbou riešili rôzne vzťahové problémy, no kým Another Happy Day malo zaujímavé postavy s celkom originálnymi problémami, tu to boli len nudné reči oničom a nebyť menšej krádeže, tak by tu nebolo ani kúsok vzrušenia. Na také obsadenie (aj keď poväčšinu B-čkových hercov) pre mňa sklamanie. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nick Stagliano ako reziser zacinal dobre ..... partia stamgasotov chodi do hospody a tam melu hovna .......asponze sa zhodli na jednom, co ja uz dlhodobo tvrdim : Zivot mam rad, aj ked stoji niekedy za hovno : 62 % ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec nic proti filmům tohoto typu, ale tento je až příliš uloudaný a navíc postrádá schopnost zaujmout diváka příběhem. Tak trochu komedie, drama, romance, vztahovka a ve všech těchto směrech slabé. ()

Bohaatstvo 

všechny recenze uživatele

Film jsem ze začátku sledoval jen po očku, jako podkres. Čím déle se ale příběh odvíjel, tím víc jsem mu věnoval pozornosti. No, a k závěru jsem litoval, že už skončil. Kolikrát se to dnes u filmů stane?! Na Bar Florentine se rád podívám znovu. ()

Reklama

Reklama