Reklama

Reklama

Chaplin boxerem

Obsahy(1)

Z Charlieho se díky činkám, visuté hrazdě, buldokovi a rukavici, do níž si dal podkovu pro štěstí, stává boxerský šampion. (Cimr)

Recenze (37)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vida, mlácení se stane logickou součástí děje a hned je na co koukat a čemu se smát. Obzvláště počáteční scéna na lavičce a finální bitva v ringu (ač zřejmě příliš dlouhá) vyniká. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Sražení do patnácti minut by grotesce určitě prospělo. Třicet minut je v jistých úsecích trošičku nevyužitých. Podkova je mocná zbraň. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Vydařená groteska, jíž dominuje druhá polovina s boxerským soubojem. Nápaditost Choreografie a nasazení s nímž do podobných scén vždy Chaplin šel jsou obdivuhodné. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Klasická chaplinovka, oddechovka, která však mohla být o něco kratší, neboť v mnohých pasážích byla zbytečně zdlouhavá. Pobavila scéna s podkovou a některé části finálního utkání. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Dobrá podívaná. Chaplina vynesla do síně slávy podkova a na závěr zábavná, lehce nadprůměrná choreografie souboje.... :-) ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Přeslavní Rocky s LaMottou nemají ani zdaleka na "boxerský um" Ch. Chaplina :D A pokud se vám zalíbilo Charlieho boxování, určitě nevynechejte jeho Světla velkoměsta, kde Chaplin v ringu předvádí výkon ještě obdivuhodnější. 9/10 ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Chaplin byl z vizuálního hlediska jednou z inspirací Rowana Atkinsona a teď už vidím proč. V pozdějším Diktátorovi jsem asi neviděl to kouzlo, asi komikův věk a hlavně mluvená slova! Pokud jde o tento snímek, ehm! Tolik grimas, hereckých kreací a situačního humoru namícháno tak, ať ten dortík chutná, aby člověk pohledal. Když políbil to psisko, nemohl jsem. Závěrečný mač je pořádný cirkus. I přes značně využitý groteskní potenciál té hlavní propriety - piva na trénink či jakýkoli jiný fyzický výkon, dafuq? ()

WANDRWALL

všechny recenze uživatele

Atmosféra doby se ve filmečku odráží. Ch. jde do boje lehkomyslně, soupeř na plno, na legraci je zaděláno, a legrace to je. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na poslední Chaplinovku, kterou mám doma a ještě ji neviděl, jsem si asi nemohl nechat lepší. Opravdu zábavná záležitost - Chaplin s kužely byl hodně, hodně legrační. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Miestami zábavný a nápaditý film, ale z väčšej časti pre mňa nuda. Chaplinove filmy vedia za krátku dobu povedať veľa a nie je to len zrýchleným obrazom, ale toto nemalo šmrnc. Údery s podkovou, údery do boxeristu počas toho ako ho pes ťahal za nohavice, smiešne cviky a regenerovanie v rohu ringu boli málo, zvyšok je skôr rozpačitý. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Já viděl nějakou asi useknutou dvacetiminutovou verzi. Byly tam okamžiky, kdy jsem se výborně bavil (Chaplin, dělá sparing partnera, Chaplin trénuje ...) ale pak tam taky byly chvíle, kdy jsem totálně vypnul a myšlenky mi utekly jinam. Závěrečnej zápas byl dobrej, ale na ten ze Světel velkoměsta to nemělo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako sa o sparingpartnera stane ´´nedopatrením´´ veľká boxerská hviezda, ktorá si na konci užije svoju odmenu. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Silný byl začátek, silný byl konec. Jediné, co mi překáželo, byla část s kníratým pánem... To je škoda, protože jinak by to bylo na plný počet.. Jak už tu někdo psal, téhle grotesce by stačilo i 15 minut :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Charliemu bych boxerky do rukou nedávala. Mohl by být nebezpečný i sám sobě. Fígl s podkovou pro štěstí v rukavici neměl chybu, i když ji tam dal asi neúmyslně. Pěkně vyřadil šampiona. Od Charlieho dostal tak, že radši prchnul a odjel vlakem pryč. Charlie pak musel trénovat v tělocvičně s ostatními boxery. Nastoupí do ringu s boxerem o hlavu větším a mnohem silnějším, ale Charlie se nevzdává a bojuje jako lev. Škoda mizerné kvality, ale i tak jsem si krásně zpříjemnila polední pauzu. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Některé scény, zejména v ringu, je dobré pustit si zpomaleně. Vynikne tak Chaplinova fyzická genialita, dá-li se to tak říct. Velmi dobrý film, ke kterému se rád vracím. ()

Reklama

Reklama