Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý major policejního útvaru vyšetřování Koreněv (J. Kutsenko) přezdívaný Lis, se vrací z vězení do rodného města. Ve městě probíhá válka zločineckých organizací o sféry vlivu, zvláště dobře si vede gangster zvaný Šaman, který má na své výplatní pásce mnoho vysoce postavených policistů. Lis neváhá a pustí se do boje se zločinem. S pomocí několika dobrých přátel, jako je například Klop (I. Bortnik), začíná Lis slavit první úspěchy. Nakonec se majorovi podaří uspořádat za městem setkání dvou největších gangů a rozpoutat mohutnou přestřelku, při které se zločinci zlikvidují navzájem. (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

Daddko 

všechny recenze uživatele

Podľahol som vidine slušného hereckého obsadenia na čele s Viktorom Suchorukovom (dobre zahral akéhosi pološimpanza vrátane odpovedajúceho ochlpenia) a ruských vorov. Zlý výber. Hеудалось блядь ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Na Antikillerovi je snad až příliš znát, že je z ruské produkce. A s tím jsou spojeny jak plusy, tak nedostatky. Na jednu stranu zvládá velmi autenticky přenést drsnost a nelítostnost ruského podsvětí, na tu druhou ale poměrně směšným způsobem (bláznivý gang). Trochu mi také vadilo, že jsem poměrně dlouho nemohl určit význam jednotlivých postav, ale třeba je to pouze mnou. Co naopak oceňuju jsou solidní akční scény a zajímavá kamera. Celkově lepší 3*. ()

MR.Lolofon 

všechny recenze uživatele

Slušný a zaujímavý film, žiadna nuda, dobre odohraté a určite ničím nezaostávajúce.2 hodinky zbehli vcelku rýchlo a na škodu vecí to nebolo. ()

agamazx 

všechny recenze uživatele

tento film ma z nejakeho dovodu velmi oslovil. Kamera, prezentacia, atmosfera, herecke vykony a hudba davaju tomuto filmu velky charakter, a ruska produkcia tomuto stylu dava velku iskru. Naozaj mam pocit akokeby som bol medzi gangom. Hlavna postava tiez sympaticka. 5* ()

Reklama

Reklama