Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ještě před samotnými premiérami byl 5. července 2004 na Sci-fi Channelu odvysílán hodinový speciál Stargate to Atlantis - The Lowdown. Diváci měli možnost nahlédnout do zákulisí natáčení obou seriálů, zhlédnout nové ukázky ze seriálu Stargate SG-1 a také vyslechnout rozhovory s představiteli týmu SG-1. Podrobnosti najdete na Sci-fi.com. (flirta)

(více)

Recenze (9)

Ravi 

všechny recenze uživatele

No žádná dokumentární pecka to teda nejni. Takový normální pohled do zákulisí sestříhaný podle přání tvůrců SG. Nic extra objevného. Zajímavý komentář: adekcz :)) ()

rubik1 odpad!

všechny recenze uživatele

22matelko: Na základe doložených a potvrdených faktov môžem s istotou povedať že Stargate je nehorázna sračka! Tento dokument mi stačil na to, aby som tento "seriál" mohol odsúdiť. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bez zbytočného komentára a vysvetľovania dôvodov prečo také hodnotenie, nikoho nepresviedčam o správnosti môjho názoru, ale patrí to do jednoducho do tématiky mojich naj seriálov a tým je povedané všetko... Stargate je jedným z kultov, ktorým so verný od jeho počiatkov, ktorý neohrozí žiadna katastrofa, pretože aj keď jedna séria končí, vždy príde nová, ktorá ju nahradí... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo se chtěl dozvědět něco o jedno starém seriálu a něco o jeho nástupníkovi, dostal možnost. Já jsem na tom ale nic extra zajímavého nenašel. A to jsem fanda SG. ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

vynikajúci dokument ktorý objavil všetko zo zákulisia Stargate a hlavne ukázal že nieje žiadny podradný a nezmyselný scifi seriál ale naopak sa odráža od doložených a potvrdených faktov. Vela ľudí ktorý popredu zaškatulkovali Stargate bez toho aby si pozreli aspoň jedinú sériu by si mali pozrieť tento dokument aby vedeli o čo sa tu vlastne jedná . ()

Reklama

Reklama