Reklama

Reklama

Za láskou vzhůru

  • Francie Un homme à la hauteur (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (122)

Pavlunka 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem viděla to jak ho zmenšili. Viděla jsem toho počítačem umpraveného prcka. Také jsem viděla jak na začátku když sedí v restauraci je horizont nakřivo, on má velkou židli, viděla jsem jak ve scénách klečí, viděla jsem jak stojí dál od kamery.Vlastně celý film se pro mě stal hledáním triků. Trpaslíci, liliputi, takhle prostě nevypadají. Velmi mi to vadilo, navíc jsem od toho čekala trošku víc, zápletka je to dobrá ale na 100 minut to prostě nestačí. Konec o ničem..... ()

george82 

všechny recenze uživatele

Romantika ano, vtip ani moc ne a celkově slabší. Měl jsem co dělat s udržením pozornosti. Ale dilema hlavní hrdinky naprosto chápu a líbilo semi jak se s tí poprala. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Velké přemýšlení mezi 3 a 4 hvězdami. Nakonec jsem musela jít o hvězdu níž, jednak za tu nerealizovanou tenisovou scénu, druhak za to, že do romantiky to mělo občas daleko, protože Diane se spíše zamilovala do charakteru než do něj celého. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Je to pěkné, ale hodně nepřirozené, a to i na romantickou komedii. Šablonovité charaktery (sekretářka, matka, ...), dialogy sice pěkně napsané, ale neživotné. Ne, že by to nebylo příjemné na sledování, ale viděl jsem o dost lepší romantické filmy, které mají buď silnější kouzlo nebo lepší scénář. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Komédia, ktorá má štýl, je príjemne humorná, ale nie príliš a ani stupídne aby dokázala riešiť aj vážnejšie témy. Samozrejme s miernym komediálnym nadhľadom. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom svieža francúzska komédia, ktorá pobaví na odreagovanie. Avšak je plná klišé a ani tie čachre-machre s kulisami nevyzerali vo filme veľmi vierohodné. Chcelo to ten dej ešte trošku viac rozvinúť a nie v takej tej americkej šablóne. Každopádne v rámci žánru fajn a Virginie je veľmi pekná. 60 % ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie se sympatickými herci. Navíc často opravdu vtipná, tak jak to uměj Francouzi, žádný nechutnosti, ani přehnaně trapné situace jako u us komedií. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

NENÁROČNÁ PODÍVANÁ s celkem jasným ukazatelem , hned na prvním setkání . Pěkný taneček uprostřed kde bylo vidět , že tajemství je ve dvou kamerách , které točí nezávisle na sobě . Inu budiž . Závěrečný skok z letadélka zajistí finální setkání . Tak dobrá dáme tři , holky asi čtyři hvězdy . To je jasné . Sally . ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od této komedie nečekal, dokonce jsem ani netoužil ji vidět. Ale nakonec mě přesvědčilo kladné hodnocení. A bylo pravdivé. Skvěle jsem se bavil, jako ostatně u naprosté většiny francouzských filmů. Opět se potvrdilo, že zkrátka Francie umí a komedie s příměsí romantiky jsou jejich specialitou. I když to po parádním začátku začne trochu skřípat a ztrácet na tempu, stále se jedná o výjimečný film, kterých je málo. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Volně strávená hodina a půl, s několika klišé i pár emotivnějších okamžiků. Hodnotím jako dobrý průměr - neurazí, neublíží. Kdyby hlavní aktér nebyl sympaťák, bylo by to mnohem zajímavější... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

V mých očích je tenhle film hrozně roztomilý, úsměvný, nevšední a takový laskavý. Je super, že se v dnešní době dokážou filmaři poprat i s triky s velikostí člověka, protože Jean Dujardin vypadal jako skřítek a nevypadalo to vůči okolí nijak uměle nebo podivně. Moc se mi líbilo, jak měl napsanou roli, že ten mrňous byl tak sebejistý, nepřipadal si jako chlap méněcenný, ale dokázal přijmout rozpaky ostatních s grácií. Celé to bylo velké překvapení, protože feelingem mi to maličko připomíná nějaké německé romantiky, ale mnohem lépe zpracované a s kvalitnějším obsahem. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

U tak sympatického, milého a chytrého chlapa by sotva byla malá výška nepřekonatelnou překážkou... Znala jsem kdysi dvojici, ona byla Švédka, on Čech. Žili spolu od studií, oba už senioři. Stále se vodili za ruce, všude chodili spolu, i když on jí sahal sotva po ramena. Byli snad nejšťastnějším párem na malém městě. Mnozí jim tu lásku záviděli, ale nevzpomínám si, že by se jim někdo posmíval. Ta diskriminace, někdy až šikana lidí kvůli nějaké odlišnosti mě celý život rozčiluje, proto jsem ráda za tento film. Přestože komedie, má hlubokou myšlenku a poselství. Díky. Trochu mě zarazily šíleně vysoké podpatky hlavní představitelky, ale možná právě i to mělo podtrhnout, jak nepodstatné je řešit odlišnou výšku místo důležitějších věcí, jako je třeba charakter. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ale to bylo milé překvapení. Ano, konec předvídatelný a lidé do počtu se chvílemi blížili karikaturám, přesto to bylo přijatelné. (ten soundtrack rozhodně pomáhal). V zásadě téměř komorní drama (dalo by se odehrát na divadle) postavili autoři na vztahu a nikoliv vizáži. Někdy to může fungovat.. Někdy, ale kráska a zvíře je jen v pohádkách. (On zase nebyl  Toulouse-Lautrec, ten na tom byl hůř). On byl zaopatřený a mimořádně chytrý, oba stejně opuštění. Film se vyhnul sexu, tak musíme věřit, že fungoval. Když se to takhle namíchá a poskládá, pak hvězdičky se přihrnou. 70% ()

Reklama

Reklama