Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protřelý zloděj Tyler Pierce se ocitl za mřížemi, kam dostal strašnou správu o smrti své dcery Lisy. Ta se stala obětí vraha, který si vybírá mladé ženy a zabíjí je v odlehlých lesích. Tyler se zapřísahal vraha najít a pomstít dceru. Podaří se mu uniknout z vězení a zamíří na místo tragédie. Může se spolehnout pouze na své známé z podsvětí - dívka k pronajmutí Naomi mu pomůže sledovat stopu. Tyler totiž zistil, že všechny oběti byli rok před smrtí těhotné! Naomi odhalí spojitost vražd s místní nemocnicí, ale neví, že vrah je v její těsné blízkosti... Navíc FBI již Tylera vypátrala a chce ho zatknout. Najde vraha dřív, než ho zatknou a Naomi se stane další obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smrt dítěte je pro všechny rodiče hroznou událostí, zvláště pak když ho někdo zabije. V tu chvíli myslíte pouze na jediné a to je POMSTA. Přesně tohle již mnohokrát viděné téma se stalo inspirací i tohoto snímku a tak režisér Lester ( který mimo jiné natočil i film Komando s Arniem v hlavní roli) stvořil jen další podprůměrné akční béčko, které se sice může místy opírat o hororovou atmosféru, ale jinak jde o celkem nudnou záležitost. Začátek filmu má hodně vlažné tempo, které moc neprokrví ani trocha erotiky, ani podříznuté hrdlo. Když se následně objeví na scéně i sám Michael Madsen, hlavní hvězda tohoto filmu přichází čas na trochu té komedie. Nechtěl bych však tvrdit, že celé pátrání hlavního hrdiny je jedna velká nuda, ale kromě asi dvou - tří světlejších okamžiků tu mojí pozornost zaujala jen postelová scéna. Navíc když zemře i pátá oběť je už většině diváků jasné, kdože je tím psychopatickým vrahem, protože tvůrci sami doslova pobízejí k jeho rychlému odhalení. Finální souboj a rozpletení celého pozadí vrahových činů konečně trošku vylepší, celkově pokažený dojem z tohoto snímku. V tu chvíli jsem konečně cítil přítomnost hororové atmosféry, která si s námi po celou dobu hrála na schovávanou a jen sem tam vykoukla, aby následně zase zmizela. Stalo se tak především u vražedných scén, které vždy netrvali ani jednu minutu. K dobru přičtu i trošku té krve, která vždycky vytryskla, ale to je tak všechno. Hudební doprovod byl rovněž hodně nevýrazný, stejně jako většina hereckých výkonů. Přestože mám Madsena docela i rád, tak zde podal lehce podprůměrný výkon, který však zcela odpovídal celkové kvalitě tohoto filmu. Podobně jako všichni ostatní měl zřejmě malý honorář, takže se není ani čemu divit. Tento televizní film stačí vidět opravdu jen jednou. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Další film, jehož (ne)kvality jsou pro mne lehce zastiňovány mizerným hodnocením. Mikey opět v jedné ze svých četných rolí typického "badasse." Tentokráte s dobrým, otcovským srdcem, na útěku před zákonem a za pomstou a spravedlností, kterou se rozhodl vzít do vlastních rukou. Velmi se mi také líbila zvučná a dobře dokreslující hudba. Představa o vrahovi vám bude nejspíš ihned jistá v určitém "okatém" okamžiku. SPOILER Již od počátku seznámení s oním tajemným vrahem jsem brzy odhalila, že má příliš drobnou postavu, a poté při běhu jsem zahlédla jisté obrysy a pohyby, jaké mužům vlastní nejsou... KONEC SPOILERU. Pravda, Mikey zde má trošku viditelnější bříško, but, so what?:) Vysílací doba tohoto filmu byla zasazena mezi hodinou dvanáctou večerní a druhou ranní. Předpokládala jsem tedy velkou pravděpodobnost, že při něm možná budu usínat. Nestalo se však, a já jsem vydržela se zájmem až do konce. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(27) Za mňa pomerne milé prekvapenie. Ale to bude zrejme tým že som od samotného filmu absolútne nič neočakával. Dostane sa na malý Twist aj nečakané rozuzlenie kto bol oným vrahom. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejný a hloupý thriller, prakticky podprůměrný ve všech směrech, je zajímavý jen tím, že v něm Michael Madsen běhá... Od režiséra čekal mnohem více... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tie 2 sú len preto, že ide o TV. Neoriginálny americký triler, ktorý by viac pasoval do nejakého seriálu... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Madsen prostě má charisma, tady mi to tolik nevadilo první půlka slušná, zvažoval jsem, že dám i tři, ale pak to začlo opět uvadat asi jak kytka bez slunce, tak i Madsen bez dobrýho scénáře.. Škoda jeho kariéry už od začátku jeho kariéry. Roli mu umí dát jen Tarantino. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Tento film zaručeně neurazí, ale také nenadchne. Prostě taková úplně obyčejná "kriminálka", kterých jsou tu spousty... - 16. 9. 2010 + 14. 1. 2011 - 35% ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

No, videl jsem prvnich cca 27 minut, kdy Madsen "behal", cerny vysetrovatel byl "chytry" a vetsina dialogu byla uzasne "originalni". Ale jako pilot k serialu, kde se uprchly zlocinec promenuje bez jakyhkoliv problemu po meste, kde ho honi policie stejne uspesne jako mistniho serialoveho zabijaka - to je vazne k popukani ;]]] ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Opravdu mizerně natočený tv film, kde nelogické jednání je každou minutou patrné. Film nahoru táhne pouze Madsen, který se tentokrát i docela snaží. Jinak vrah je mizerný, nezajímavý a konečná pointa je, jak budete tušit už od prvních minut, naprosto dementní. Nadruhou stranu jsem se docela bavil a nuda se moc nedostávala, příběh i přes chyby má spád a pořád se něco děje. Zbytek hereckého osazenstva však nestojí ani za zlámanou grešli. ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Ne ne ne... Tak takhle by to nešlo. Ani akční, vůbec horor a mysteria ani čuch. Thriller asi taky ne (Thrill = vzrušení). A tento film mě nevzrušil - ani psychicky natož fyzicky. Od odpadu ho dělí jen tenká blanka - něco jako škraloup na močůvce. ()

madsenka 

všechny recenze uživatele

Užasný Michael.Inak ten černošský policajt bol farboslepý."Hele!Ujel nám na šedým autě!"Ale to auto bolo čierne! ()

Reklama

Reklama