Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,221,939Tržby Celosvetovo $26,800,000║ už to nebolo ono, úvod dobrý s dobrými trikmi ale potom to bolo už prvoplánové bez nápadu /40%/ ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Chtělo to nejspíš přímo navázat na poměrný úspěch svého předchůdce. Dějem i stylem se to povedlo, pochopitelně chybělo cokoli (kromě možná větší porce tak přitažlivé mimozemské aktivity) nového a galerie známějších herců. Paradoxně tady však zůstavší Madsen a díky prvnímu dílu objevená Natasha Henstridge tvoří dost kompaktní dvojku, která jisté bé-kvality nezapře. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tí vesmírni hajzli môžu osúložiť celú ľudskú rasu k smrti. Chcete si to zobrať na zodpovednosť?“ Myslel som, že Michael Madsen to vytiahne aspoň na 60%, ale objaví sa až po polhodine a ani potom sa o ňom nedá hovoriť ako o hlavnom hrdinovi, nedajbože ako o spasiteľovi tohto paskvilu. Prvý diel mal viacero plusov (Gigerove masky, v dobrom zvláštna herecká kombinácia, originálny nápad s ľudskou a mimozemskou DNA, sex...), ale to sa o druhom povedať nedá. Dvojka síce tiež ponúka solídnu galériu „ksichtov“ (Cromwell, Dundza, Mykelti Williamson, Boyle), ale všetci sú hrozní, dokonca aj postavy, ktoré sa vracajú z prvej časti (aj keď Marg Helgenberger a Natasha Henstridge boli nezáživné už minule...). Hrozný je ostatne celý tento film. Snaží sa blbosť scenára, nezáživnú réžiu a celkový béčkarský imidž maskovať čo najbrutálnejšími trikmi a smiešnou sexuálnou stránkou. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Dost nechutná záležitost. Ze všech těch chapadel mi je špatně ještě teď! S jedničkou se to nedá srovnávat a za vidění to stojí jen díky Michaelu Madsenovi a jeho hodu vidlemi! Ale jinak fuj, ale opravdu! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně špatné pokračování celkem kvalitního béčkovýho SF horroru. Jako obvykle tu toho je víc a dražší a jako obvykle to prostě je jenom dražší a víc, jinak nic. Herci jsou nevýrazní a až na řemeslníka Madsena ničím zajímaví. Zápletka je, no, přinejmenším podivná. A snaha využít všechny možné postavy z jedničky je až úsměvná. Do dvojky z přeživších nepřešel jenom Forest Whitaker. Na trojku se potom vykašlal i Madsen a Marg Helgenberger a zůstala jenom Natasha Henstridge. V tomto případě jde jen o vykrádačku jedničky, bezostyšnou a naprostou. Těch několik pokusů o obnovení a doplnění děje nápady nevychází. Druhová telepatie a podivné nedomyšlenosti ohledně vývoje ítýho potomků (narodí se minutu po sexu a dospějí až za dva měsíce?), nemožnost zabít se ustřelením hlavy brokovnicí, přestože probodnutí pařátem nakonec stačí, neuvěřitelné obrácení hlavní mimozemšťanky, když se zdá, že všichni umřou. Je tam tolik hovadin, že se vůbec divím, jak mohl někdo dát peníze ještě i na třetí díl. Triky tu jsou sice celkem pěkný, jenže co? Ty jsou dneska všude. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je mi to skoro trapné, ale opravdu jsem se docela dobře bavil. Správné béčko se vším, co k tomu patří: vykrádání úspěšných filmů, miliardy klišé, spousta nelogičností, hektolitry krve a další nechutnosti, nahé lepé děvy... :o) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady nepovedených pokračování hororů, který nebyly zrovna skvělý, ale zas tak špatnej první díl nebyl, tohle je mnohem horší. Kdyby aspoň opakovali podobnej příběh jako je v jedničce, ale tady je ten příběh fakt ubohej a ještě k tomu jsem něco podobnýho už viděl jinde a daleko líp zpracovaný. Režisér se až příliš snažil zaměřit na nechutnost filmu a to se mu zdařile povedlo, já proti krvi a tak nic nemam, ale dávat do filmu nějakýho šukacího mutanta, kterej když si pokaždý zašuká tak se tý ženský roztrhá břicho a vyleze nějakej trapáček mi připadalo hodně dementní a zbytečný opakování nechutnejch scén a ještě když to bylo na mizerný trikový úrovni, na to se skoro nedalo ani koukat a tentokrát to nezachránila ani Natasha Henstridge, ktreou pro mě z nepochopiteklných důvodů moc neukazovali. Za jedinou povedenou scénu filmu považuju, když si ten hlavní ustřelí hlavu a všude lítá mozek a ta mu zase doroste, ale jinak pěknej shit ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani není horor. Film nemá vyhraněný žánr. Hodně násilný film kazí pověst svému předchůdci, podle mě jednomu z nejlepších sci-fi hororů vůbec. To je hodně špatná zpráva jak pro fanoušky dílu prvního, tak pro film jako takový. Opět se ukázalo, že většina druhých dílů ani nedosáhne kvalit dílu prvního. Tohle mělo jít rovnou do videopůjčoven. Tenhle film nestojí ani za komentář. Jedna hvězda za Michaela Madsena, druhá za Natashu Henstridgeovou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Béčko jako řemen. Pitomost s nechutnými scénami, z nichž legendární je ta s ustřelenou a následně se dohromady dávající hlavou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Patrně asi slabší hodnocení mě od tohohle pokračování do dneška odrazovalo, ale je to zhruba na úrovni prvního dílu takže tupý hororový sci-fi béčko snažící se prosadit v tehdejší kinolize. Na efektech je každopádně vidět, že to za pár drobných netočili a hlavně díky zůstávající dvojici Natasha a Madsen z prvního dílu si to udrží jistou úroveň. Před sexuchtivým šmejdem z vesmíru je prostě třeba náš svět ochránit.55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Tento hm hm velmi plytký a nepovedený sci-fi horror se hodí přesně tam, kde jsem ho shlédla, do pozních nočních hodin na komerční televizi. A proč do pozních nočních hodin? Protože si přijdou na své zvláště milovníci netradičního sexu (rozuměj úchylného, nechutného, mimozemského - každých pět minut něco, takže je to vlastně eroťák). Děj je velmi stupidní a toliko k poblití (doslova - já jsem v určitých situacích přepínala knoflíčkem na dálkáči, abych z toho nehodila šavli - a podotýkám, že jsem před tím nejedla ani nepila). Otázkou zůstává, proč jsem dala jednu hvězdičku namísto odpadu. Jednoduchá odpověď - Michael Madsen, jeho cool výraz a velmi lakonický přístup k věci, ale tuhle jeho polohu znám i z jiných mnohem lepších dílek (no člověk se něčím živit musí, a on si tuším zahrál i v jedničce). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Srágorina úplne odlišná od relatívne vydarenej jednotky. Brutality sú len pre fajnšmekrov, herci sa bavia (na úkor diváka) a výtvarná stránka filmu to celé pochováva... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

No je pravda, že Mutant 2 působí jako čistokrevné osmdesátkové béčko. Efektama, vzhledem, no a vlastně vším. Když nevemu v úvahu, že film vznikl 10 let potom, na co vypadá, tak musím uznat, že se mi líbil ještě víc než jednička. Je to akčnější, podívali jsme se do vesmíru a je tu pořádný přímý souboj s proměněným ufounem. Paradoxně jediným vážnějším nedostatkem je pár scén Michaela Madsena, u kterých mi připadalo, že vzali hned první pokus a působily trochu divadelně a nereálně. Jinak se ale do role opět perfektně hodil. 71% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Efekty se oproti jedničce hodně zhoršily i když je zde více krve a mrtvol, nemá to úroveň jedničky. Digitální efekty na tehdejší úrovni jsou velmi slabé a i ztvárnění samotných mutantů je spíš k smíchu (hlavně v závěrečné scéně). Nicméně jsou ještě v mezích přijatelnosti a hlavně scéna v pitevně se mi hodně líbila. Co se týká kamery a hudby zůstala zhruba v průměru jedničky. Neuspokojí ale ani neublíží divákovi. Jak se říká průměrný film - průměrné efekty. A ani hojné nahé scény to nezachrání.Nejvíce mě mrzí, že jak Michael Madsen tak i Natasha Henstridge jsou utlačení do pozadí filmu a hlavní pole působnosti nechali průměrnému Lazardovi, jehož výkon mě moc nepřesvědčil. Osa herců zůstala pohromadě, ale menší prostor jejich postav a nižší rozpočet filmu udělal z tohoto dílu jen málo zapamatovatelné béčko. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě hrozně pobaví ten velmi komický (ale svým způsobem dokonalý, kdyby se to alespoň takhle naučili naši) product placement hned na začátku filmu. Jinak jde o poměrně slabý odvar přecházející jedničky, který zachraňuje hlavně právě účast tří jmen z předchozí pecky. Jednoduché, levné až bych řekl prostoduché. Milovníci Gigera zřejmě budou chrochtat blahem, mě ty mimozemské masky přijdou dost vizuálně nepřesvědčivé a nehezké. Mám rád Madsena, hrozně rád Helgenberger, i na tu Natashu se hezky kouká, takže se to přežít i dalo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ani trio Madsen - Henstridge - Helgenberger nepozdvihlo tohle nepříliš povedené pokračování z bahna průměrnosti. Jeho zápletka je extrémně hloupá i na oddechové sci-fi béčko a jeho děj místy sklouzává do žánru absurní komedie, ovšem nechtěné (např. obsah rozhovoru s "šíleným" vědcem ve cvokhausu, nebo třeskutě trapná postava kosmonautského niggera). A závěrečný souboj ve stodole je přímo k pláči. Ale ve filmu je i pár roztomilých scének, hlavně ty s neblahými následky sexu marťanských veteránů, a coby večerníček na vypláchnutí mozku je celkem použitelný. Tři s hodně přivřenýma očima, tenhle žánr mám prostě rád. ()

Reklama

Reklama