Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kokpitu bojové stíhačky F-16 jsou američtí piloti suverénní, jak si ale povedou po sestřelení na nepřátelském území Iráku? V Iráku se stupňuje vojenské napětí a Spojené státy tam vysílají letadlovou loď, na níž jsou dva znesváření bratři – námořník Zach a pilot Dylan. Dylan je spolu s pilotkou Lori vyslán na misi do Iráku. Při dramatickém leteckém souboji jsou sestřeleni a probíjejí se územím, které ovládá irácký extremista Kahlid. Lori upadne do zajetí a Dylan riskuje svůj život, aby ji zachránil. V nejkritičtější chvíli zasahuje výsadkové komando vedené Dylanovým bratrem Zachem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nudna letecka akce stokrat videne predvedeno po stoprve madsen jeste ujde ale akcni antiherec Chad mc queen? toho vazne nemiluju Mc Donald se na pravy shity teprve chystal ale uz toto naznacovalo co prijde ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo veškeré atributy béčka jako poleno. Špatní herci, špatný scénář, hromada chyb, nelogický děj a hrál v tom Madsen. Jednu chvilku jsem si říkal, že tu vypíšu všechno u čeho se mi kroutili palce u nohou, ale omezím se jen na dva nejzábavnější zápichy... Za prové naši hrdinové pokaždé létali v jiném Tomcatu, pokaždé s jiným číslem a pokaždé jiným emblémem na kormidlech :-) Film byl totiž ve valné většině při záběrech na bojovou techniku sestříhán z jakých si náborových nebo dokumentárních videí a tak si filmaři museli poradit s tím co měli v ruce. ještě, že alespoň typově se drželi na uzdě. A druhá pecka byla závěrečná evakuace, kdy záchranný vrtulník po dosednutí vysadil mariňáky a zatímco obal letci a Madsen bojovali s hordou Iráčanů při kapslíkové přestřelce, krycí vrtulníky Cobra na to jen koukali :-))). Ale nebudu jen zlej. Mám rád letadla a tady se jich ve filmu mihne spousta. Dojde i na vrtulníky přičemž na konci potěšil můj z nejoblíbenějších - skutečná vrtulníková obluda a král nebes CH - 53 Super Stallion. Dávám za jednu kulku do ramene. * ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Celkem slabé,hlavně osvobození Lori(kterou hlídal jen jeden voják?).Závěrečná přestřelka byla k smíchu a Madsen to nezachrání. ()

Reklama

Reklama