Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff Peters, vědec z korporace Chemtech, vynalezl svůj vlastní robotický klon jménem Odyseus. Jeff má sice hlavu na vědu a vynálezy, ale co se týče mezilidských vztahů, je na tom bídně. A podle toho také vypadá jeho klon. Chemtech věří, že kdyby měl Odyseus trochu více jiskry, mohl by se použít pro reklamu a shánění peněz od sponzorů. Zaplatí tedy odbornici na public relations Frankie Stoneovou, aby ho naučila dobrým mravům, taktu a vůbec interakci s druhými. Frankie ale nakonec stvoří něco, co se až příliš podobá její představě ideálního protějšku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia 80. rokov ochutená o vedeckofantastický motív. Malkovich je ako android šarmantný a jeho parťáčka Frankie je sympaticky energická a samostatná osôbka. Film, ktorý neurazí, no dnes už bude väčšinu divákov zúfalo nudiť :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký film "Chlap na mieru" som si pustil hlavne kvôli jeho sci-fi linke. Myslel som, že to bude zábava. Ale nebola. Príbeh lásky úspešnej kariéristky Frankie Stonovej a nahlúpleho androida Odyseusa na mňa vôbec nezapôsobil. Nudil som sa od začiatku až do konca. Nepáčila sa mi ani ústredná dvojica. John Malkovich a Ann Magnusonová ku sebe absolutne nepasovali. Romantickú komédiu s tak nesympatickým párom som už veru dávno nevidel. Frigidná pani režisérka Susan Seidelmanová natočila poriadne nudnú úbohosť. * ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To snad není pravda !! Ty jsi snad ještě horší než já.." ;) Velmi zábavný, byť nezřídka poněkud zvráceně zábavný, biják se spoustou intertextových vtípků, zejména protože (dvoj)roli - Zejména tu nesnadnou androidí půlku dvojrole, když Malkovich silně asociuje podobně výtečný Bridgesův výkon v Carpenterovu Starmanovi !! - si tradičně nesmírně užívající naprosto geniální Johny Malkovich.. Každý chlap už někdy ztratil kvůli ženský hlavu, tak co by nemohl android, kdyby i třeba doslova, zvlášť když se jmenuje Odysseus..;) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to pripomínalo akúsi feministickú frašku, ktorej postavy niesu dvakrát sympatické. No neskôr, akoby sa niekto rozhodol, že je predsa len lepšie vsadiť na síce klišé, ale aspoň overené. A tak tu máme vzorovú sci-fi komédiu z rokov 80. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu hodně velká nuda. Jedno přiznat musím a to, že to mezi Ann Magnuson a Johnem Malkovichem (jako robotem) vážně jiskří, ale příběh je hodně slabý a tím taky hodně nudný. Vůbec to neutíkalo. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Úlet. Předtím než dojde na toho chlapa na míru (John Malkovich), tak je to hodně slabý příběh a až když konečně tam je, tak zase nemá co hrát. 1/5 ()

klima777 

všechny recenze uživatele

No, jo, no... Až se jednou opět ocitnete v Kůži Johna Malkoviche, zjistíte, že dotyčný má tuhle roli pořád v hlavě: "Porouchaný. Jsi porouchaný". Což je na celé záležitosti (tzn. Making Mr. Right) jediná skutečně zajímavá věc. ()

Reklama

Reklama