Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní inspektor Nico Giraldi se kvůli vyšetřování vraždy vrací do čtvrti, kde kdysi bydlel. (Netflix)

Recenze (3)

charles3 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozí Vraždě na Tiberu zase o třídu lepší. A ze čtyř dílů, které jsem dosud viděl, je tento zatím nejzábavnější. Má jednak přehlednější zápletku, jednak více humoru a hlášek. K tomu honičky, z nichž jedna je zase na dalším originálním dopravním prostředku. O dalším nezvyklém Milianově kostýmu ani nemluvě, ten je místy vcelku šílenou kombinací tří různých. Zamrzela mě pouze změna herečky hrající Milianovu manželku, ta předchozí byla mnohem lepší. Vrátila se postava Větříka, který zde dostal více prostoru a komických situací. Bohužel je (vinou další změny překladatele?) opět nazýván jinak, tentokrát převážně svým občanským příjmením. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

uz len liznute po povrchu, len taky lacny vyplach, jede to uz v starych vyjazdenych kolajach a nema co ponuknut ..... spatne tempo, Milian tu bol az zbytocny a vadil mi : 30 % ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil, tak postava Nica Giralda je v Itálii kultovní a jeho série má pomalu tolik dílu jak Rychle a zběsile. Bohužel tento příběh mě nenadchl. Buranský policista vyšetřující vraždu, to tu už párkrát bylo. Jeho vyšetřování je nezajímavé, a i vrah je předvídatelný. Přesto samotný Tomas Milian v hlavní roli mě zaujal a občas přece jen i pobavil, zvláště jeho akční scéna na kolečkových bruslích byla skvělá natolik, že dám této sérii v budoucnu ještě šanci. ()

Reklama

Reklama