Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobrý Will Hunting ukazuje jak dobře umí poker. Opět nenápadným a skromným způsobem poodkrývá svoji genialitu a bojuje se svým zlým já a životními cíly. Tohle celé tu už bylo rok zpět, jen bez žetonů. Norton hraje hlavního průseráře (kdyby tu nebyl, vůbec nic se nestane) a Malkovich je geniální mafián KGB. Jinak je to ale nevýrazná a průhledná nuda. Takže když nepřemýšlíte nad scénářem, nebo nad tím o čem to vlastně celé je a soustředíte se na jednotlivé matche, tak je to docela fajn. Bohužel jakmile vejde hlavní hrdina v prvné scéně do dveří, tak je jasné jak to celé začně a taky jak to celé skončí. Což se u texas holdem pokeru obvykle nestává. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Let's play some fucking cards!" Dve hodiny zbehli až príliš rýchlo... Je síce pravda, že zábavné mi príde sledovať aj niekoľko hodinový prenos World series of poker - je to proste veľmi zaujímavá hra, ale to neznamená, že by si ho nemohol užiť aj pokru neznalý človek. Veľmi pútavý a pôsobivý film. "Few players recall big pots they have won, strange as it seems, but every player can remember with remarkable accuracy the outstanding tough beats of his career."(so true...) ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Poker, filmy o pokeru, to je moje. To mám rád. Už předtím než jsem si tento film začal připravovat na shlédnutí, tak jsem věděl, že to pro mě bude dóst dobrá podívaná. Triky, fígly, blafy, všecko je to to samé, a i o tomto ve filmu jde. Těšil jsem se i na Edwarda Nortona, který mě i svými některými vtipnými hláškami nesklamal a i Matt Damon mi do filmu dobře zasednul, takže mi z celého filmu celkově vznikla pěkná večerní podívaná. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama