Reklama

Reklama

Kontrafakt: Murdardo Mulano Tour 2005

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Prvé hip hopové turné na Slovensku, vypredané kluby, unikátne spojenie raperov a špičkových muzikantov, najkvalitnejší zvuk a svetlá, jednoducho história... MURDARDO MULANO TOUR 05. Tu ho máte v tom najčistejšom vycúce Kontrafakt Babylon live 1:12, unikátny bonusový dokument z tour, video bonusy, fotky a dokumenty, videoklipy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

V tej dobe Kontrafakt posunul hranice, ako ich posuval kazdym pocinom ktory z ich tvorby vysiel, nebyt ich tak nezazijem to co som zazil pocas tych krasnych rokov! Najvacsi respekt skupine, bezchybnej show ktoru robia. Kontrafakt ako jedina skupina sa zucastnil 10x Hip Hop Kempu ***** https://www.youtube.com/watch?v=vuDXoqWq82E ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jojo, kde jsou ty časy, kdy se Patrik Rytmus Vrbovský, známý též pod uměleckým pseudonymem Kokot, nechoval jako primitivní věšák na předražené cetky. Zatímco Lujvitón musel jen minulý týden otevřít 502 nových poboček, lebo King of Cock jim vykoupil už úplně všetko, včetně vrchního managementu a všech výrobních továren v Číně, tak agresivní fanoušci v knize obličejů hystericky hájí lobotomické chování svého guru, čo vo vlastnej krvi vyrobené z pravej Gucci zarobil ťažké peňazy, ty kokos. Čtyři hvězdy za starý Kontrafakt, který nebyl o Breitling tkaničkách za päť sto tisíc eury, ty žebrák pripečený. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Určeno spíše pro diváky hlavně ze skupiny hip-hopu a pro ty co měli rádi Kontrafakt.. První půlka určitě lepší se spoustou kravin od Rytmuse a Ega a spíše záležitost k brčku a na poslech kde zjistíme kde skupina s doprovodem a svým busem navštíví SK města s výstupem v klubu a zákulisí + Live Band a produkce, která určitě stojí za zčeknutí a zajimavá pro ty koho ta hudba baví, pro ostatní klasickej dokument o skupině.. 5* za tehdejší legendární skvadru ze slovenska, která už nikdy taková nebude (bohužel).. ()

Zajímavosti (2)

  • Predalo sa viac ako 5000 kusov (ČSFD)
  • Vôbec prvé slovenské hip-hopové turné so živou hudbou. (ČSFD)

Reklama

Reklama