Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto filmu Cheech a Chong jako obvykle kouří jointy, toulají se po ulicích a nechávají za sebou spoušť a rozzuřené lidi. Nemají peníze a dojde jim i marihuana. Cheechovi pak zavolá Donna a nabídne, že za ním přijde. Cheech se snaží Chonga na chvíli někam ukliditt. Vtom zavolá Cheechův bratranec (Duane Mendoza), který potřebuje peníze a chce se sejít. Cheech za ním pošle Chonga s tím, že se spolu určitě skvěle pobaví. Když Cheech dorazí do hotelu za Duanem, zjistí, že Duane potřebuje peníze na zaplacení hotelového účtu, aby mu vrátili jeho zavazadla. Chong a Duane si je nakonec vyzvednou po svém a Chong teprve teď zjišťuje, že taška je plná marihuany. Poté co kvůli nim zatknou hotelového recepčního, způsobí rozruch v night clubu a v prodejněs hudebními nástroji, jehož šefa kvůli nim zatknou také. Pak se vetřou do luxsusní rezidence, způsobí rvačku v kabaretu, zažijí honičku s policií a unesou je mimozemšťani. Cheech mezitím nechtěně vyžene Donnu. Když se Chong vrátí, dá Cheechovi ochutnat drogu, kterou dostal od ufonů. Ta je nakonec oba doslova vystřelí do vesmíru. (teahead)

(více)

Recenze (33)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta bezpribehova uchylarna, kde se dve vyhuleny hovada dostavaj do vice ci mene dementnich situaci, chovaj se jak retardi, jeden vypada jak mexickej pasak, druhej jak hipizackej vagus a vetsina humoru spociva v tom, ze nekde udelaj bordel. Jenze i kdyz misty to neustaly rvani je uz lehce otravny, vetsinou to je fakt vtipny a hlavni dvojka proste dokaze pobavit. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

This is not so cool shit like the first one, man! Druhý z řady halucinogeních výletů huličského dua Cheeche a Chonga začal ve velkém stylu a navázal tak na skvělou jízdu z prvního tripu. Ovšem po půl hodince evidentně začaly pánům docházet nápady a celý příběh, jestli se tomu tak dá vůbec říkat, dostal až zbytečně absurdní ráz a bohužel se vytratila i veškerá zábava. Za zmínku rozhodně stojí první beatboxová role Michaela Winslowa, kterého jistě všichni znají ze série Policejních akademií jako seržanta Jonese. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Další halucinogenní pokračování této dvojice překvapivě neztrácí nic na svých kvalitách. Ať už se jedná o humor, nebo o opět výborný absurdní vývoj děje, který zde chvílemi graduje víc, než předtím. Pokračování někdy bývají spíše k horšímu, ovšem toto není ani zdaleka onen případ. Zvlášť, když je zde vynikající bonus ve stylu Policejní akademie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přijdu pozdě do práce. To je tenhle týden už popátý a to je teprve úterý." Narozdíl od předchozího a následujícího dílu, tohle postrádá dějovou linii, je to spíše jen sled samostatných scén. A humor poměrně výrazně ustoupil pouhému pitvoření a neustálému pochechtávání. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s prvním dílem jde o hodně slabý odvar. Humor mi přijde dost nucený a celé mě to jaksi moc nevzalo. Nejspíš to je tím, že i když je první díl dost ujetý, tak tenhle je na můj vkus ujetý až moc. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

O niečo slabšie ako kultový UP IN SMOKE, z dôvodu absencie hocijakého príbehu. No, stále "huličcky" vtipné. V podstate tu vidím iba jeden problém. Snímka je rozdelená do samostatných gagov, akurát záverečný má cca 30 minút, čo však celý film nedokáže udržať pokope. Kto si však pustil film kvôli výstredne je dvojke, Cheecha a Chonga, a pozná ich kontroverzný humor, nemohol byť sklamaný. Huliči oplývajú nápadmi, strieľajú jeden skvelý vtip za druhým (niekedy aj trápny ale kvôli podaniu sa na tom divák tak, či tak zasmeje), a demolujú tradičnú spoločnosť do základov. 3,75 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipný, jak Up in Smoke, ale dobrejch pasáží se tam přece jenom najde dost (třeba magie - přeměnit roládu na jahodu). Cheech je skvělej v kažým záběru a to třeba jenom stačí, aby nedělal nic jinýho, než šel. On totiž umí chodit hrozně stylově. A mluvit taky - ještě když k tomu přidá trochu španělštiny a pokřikování na baby, tak to jsou fakt chlámačky. A to se kvůli tomu nemusím zhulit. Škoda, že se ve filmu objevilo tolik nesmyslnejch až nadpřirozenejch věcí (úplně mi to připomnělo kvalitu Četníků s Funésem - první díly vtipné a bez efektů, pak trošku slabší díl s mimozemšťanama). Ale stejně jsem se celkem bavil a taky díky nepřestřelené stopáži jsem se nestihl začít nudit. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl absolutně dementní hovadina, která navíc rezignovala na jakýkoliv příběh. Cheech a Chong shánějí prachy, trávu, potácí se od průseru k průseru, melou kraviny. A protože jsme v komedii, tak jim do cesty padají pěkný ženský, párty, luxusní auta a nakonec přiletí i ufouni :) Nějakým zázrakem to celý funguje, občas mě něco pobavilo (pendejo, ničení majetku souseda) a hlavně mě ty "dialogy" připomenuly dobu kdy sem se opilej a občas i zhulenej potácel s kamarády a vedl podobě inteligentní "dialogy". Takže za 3*. ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Cheech & Chong ve velkém stylu navázali na první díl a výsledkem je Next movie, kterým rozhodně nezklamali. Můžete se těšit na zkouření švába, šňupání soli, Cheeche ve dvojroli, pytel plný trávy, ... Intoxikace nutná:) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

V půlce filmu si ten magor Cheech nasadí blond paruku a dohraje to jako svůj bratranec..UF UF OHLALAH TRAMTADADÁ!!Jo,a jak píše zde RADIQ,ten C.M. fakt náramně štráduje. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Prozatím hodnotím [3/5], možná upravím až to uvidím v patřičném stavu.... Jinak je to slabší než předešlý film... a mimozemšťany néééé. Občas bohužel nucený humor. Ale i tak se našlo několik výborných scén :) ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Číče a Čonga je stále zábavný, sci-fi prvky jsou trochu mimo, ale i tak je to pořád sqelá jízda. ()

Reklama

Reklama