Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste nejvtipnější a nejrychleji mluvící papoušek na světě, můžete se ocitnout ve světě potíží - velmi rychle - jak zjišťuje Paulie v tomto dobrodružství k popukání, které ocení celá rodina. Když se malý ptáček s velkou osobností vydá najít milující dívku, která jej vychovala, zjišťuje, že jeho schopnost mluvit jej dostane do velkých problémů. Ale díky své schopnosti se rychle vykecat z každé šlamastyky, svému daru žvanit, srdci plnému naděje a podivnému zvěřinci lidských přátel si nakonec uvědomí svůj nejdůležitější sen - být konečně doma! (Paramount Network)

(více)

Recenze (63)

BaruM 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si , že když jsem viděla chytrého papouška Paulieho jako malá holka, chtěla jsem k narozeninám také papouška. Hezký příběh pro celou rodinu. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctový film o mluvícím papouškovi, spíš určený dětem. Konec je fakt po americku dojemný. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Ano dám tomu nadprůměr. Pohodový rodinný film s typickými citovkami a trochou humoru. Nic omračujícího, ale prostě klídek, pohoda, papoušek. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Pěkný film pro děti, který však pobaví i dospělého jedince. Profesionální český dabing však film zlepšuje a je větší chuť se na to dívat. Pěkný film. ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Opravdová srdcovka. I jako mladší jsem si jí často pouštěla, ale v den, co jsem dostala andulku, se pro mě tento film stal naprostou dokonalostí, protože jsem vždy měla slabost pro papoušky. Zkrátka film, na který se budu dívat i za 10 let a vždycky budu brečet jako malá. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Leč je z toho cítít zřejmý vliv kultovní Lassie, tak si to ve své variaci plní všechno, co má. Dojemné rodinné vyprávění, které přes všechny osudy, jenž spojuje utváří velmi funkční příběh. Moc dobře odvedené scény s papouškem, kde mluví. Zcela jasně to má spíše televizní parametry a ve svém tempu to nemusí být úplně nejzáživnější, ale jde o snímek, který po letech nějak zkultovněl. 70% ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro opeřence... Více mi příjde zbytečné dodávat. Je to velice dávno, co tento přezvláštně vypravovaný příběh vysílali. ()

Kxxx 

všechny recenze uživatele

Zde proběhlo mé první seznámení s mangem a touha ho ochutnat tak, jako Paulie! Navíc je papoušek tak inteligentní a bystrý, že mu nejde odolat! :-) ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

natáčení se zvířátkama neni zas taková sranda jak se zdá...donutit papouška, aby lítal dicky tam a tam a docela dobře..udělanej..dabing..... ()

Reklama

Reklama