Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudobá verze příběhu o legendárních třech mušketýrech, kteří nasazují život pro správnou věc. Kromě neohrožených hrdinů se na scéně objevuje také nádherná žena a všichni se pak ocitají ve víru akce.

V moderní verzi příběhu o legendárních třech mušketýrech ztvárnili potomky původních mušketýrů David Hasselhoff, Cheech Marin a Thomas Gottschalk. Přestože ve 20. století již odvaha a šarm nestojí v žebříčku hodnot tak vysoko jako dříve, tito „retro-mušketýři“ se stále drží hesla „jeden za všechny, všichni za jednoho“ a vyrážejí na záchranu mladíka, kterého unesli gangsteři. V roli „mušketýrky“ se objevuje Alison Doody, známá jako partnerka Harrisona Forda z dobrodružného snímku Indiana Jones poslední křížová výprava. Další známý z příběhů o neohroženém Jonesovi je pak John Rhys-Davies, který se zde objevuje v jedné z vedlejších rolí. Kromě komediálních scén snímek oplývá také řádnou dávkou akce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

xaver 

všechny recenze uživatele

Daid Hasselhoff nestál za moc jako záchranář. Jako mušketýr je prostým výsměchem. Kdyby to bylo pojeté jako parodie, tak by se to ještě dalo skousnout. Ale ten snímek je hodně slaboduchý a primitivní. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama