Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, kde již tradičně intoxikovaní Cheech Martin a Tommy Chong zachraňují jedno představení v Amsterdamu. Kvůli častému a dlouhému snění se možná občas ztratíte v tom co je a není skutečnost. Film je spíše takovým sběrem humorných scén, které by si ale žadný fanda Cheeche a Chonga neměl nechat ujít. (teahead)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

S touto komediálnou dvojicou, mám už nejaké skúsenosti. Tu sa ale akosi až príliš utrhli z reťazí a sledujeme len voľne na seba nadväzujúce scénky, vrcholiace záverečným záznamom z ich skutočného vystúpenia. Takže film vo filme, s minimálnou dávkou humoru, ktorý naozaj stojí za to. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Těžkej úpadek kvalitních hodnot nasazenej prvníma třema filmama. Nejen, že komika se zvrhla na trapnost typu švidrání, převleky, vozembouchy, ale i ty kecy nejsou, co bejvaly. Asi to bylo nedostatkem nápadů, že Cheech a Chong přistoupili na formu scének. Prostředí Amsterodamu je sice atraktivní, ale nebylo z toho vytěženo zhola nic, ani chlup. Pro mě velké zklamání po nadprůměrných třech dílech. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Nasilne slepene spis mene vtipne scenky s nic moc dejovou linii a koncem. Chybi tomu lehkost jejich prvniho filmu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama