Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Gregory Ashton pracuje na nelegálnom vedeckom projekte, ktorého cieľom je vyvinúť omladzujúce sérum. Problém je, že kľúčovou zložkou séra je látka, ktorú možno získať výlučne z mozgov mŕtvych ľudí. Doktorov finančne nákladný výskum sponzoruje zámožná stará dáma, pani Elizabeth, ktorá túži po večnej mladosti. Netrpezlivá Elizabeth jedného dňa Dr. Ashtona donúti, aby jej podal nedokončený liek, o ktorého vedľajších účinkoch zatiaľ nikto nemá ani potuchy. (Karamanlis)

(více)

Recenze (12)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Touha po věčném mládí je nekonečná. Co všechno je člověk pro to ochoten obětovat? Všechno. Byť sérum doktora Ashtona zatím nefunguje, jak by mělo, jeho mecenáš, kdysi krásná a slavná, dnes zestárlá herečka, trvá na tom, že se stane jeho pokusným králíkem. Divák samozřejmě vidí, co se stalo s laboratorními potkany, Elizabeth by to však stejně nezajímalo. A pokud dojdou lidské mozky? Nu, dáma si přece umí vždy poradit. Klasické osmdesátkové béčko, které znalého fanouška nepřekvapí, ale může si ho do jisté míry užít. Pěkné mechanické efekty a především maskérská práce, kdy se Elizabeth mění tu v jakéhosi křížence s plazem, tu připomíná Gorgonu Medusu a divák může hádat, jaká kreace bude následovat. Gore je oproti jiným snímkům mírnější, ale dojde na utržené hlavy i proražené hrudi. K tanci a poslechu hraje dívčí metalová kapela Poison Dollys. Tedy Girlschool to rozhodně nejsou, ale pořád lepší než disco... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Povýšenecká a ku tomu ešte škaredá bohatá panička, má jednu jedinú starosť. Svoje telíčko. A keďže má vkus, tak si nabalí ešte viac nesympatického doktůrka, aby jej tú držku držal pod 30dkou. Čo čert nechcel, v tom injekčnom žrádle nebolo presne to, čo obaja čakali. Dosť nudná a málo krvavá hodinka aj pol. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Soudě dle zdejšího hodnocení je Rejuvenatrix pozapomenutý hororový Béčko. Kde lze ocenit především práci maskérů. Je vidět, že tady si opravdu vyhráli. Jenže problém je v tom, že Rejuvenatrix je filmem z roku 1988 a tak už zapracoval zub času a některý masky působí spíš směšně. I tak se ale práce maskérů prostě ocenit musí. Jako celek mě ale snímek až tak neoslovil a nebavil. Podívat se na to určitě dá ale znám zábavnější a povedenější Béčkový horory. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Starnúca herečka zaplatí lekárovi nemalú sumu, aby vynašiel sérum mladosti. To sa mu aj podarí, vyrobí ho z mozgovej kôry mŕtvych ľudí. Spočiatku to vyzerá nádejne a herečka omladne, avšak ak nedostane ďalšiu dávku vo veľmi rýchlom čase, zmení sa na odporné monštrum požierajúce ľudské mozgy. Veľmi kvalitné béčko so skvelými maskami, plné krvi a slizu (dokonca mi to trochu pripomínalo Re-Animátora). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Rašpľa chce omladnúť a keďže je zazobaná môže financovať pochybné lekárske experimenty. Samozrejme trvá na tom že výsledné sérum otestuje hneď na sebe, čo sa v horore nezaobíde bez odporných vedľajších následkov spočívajúcich v premieňaní sa na ohyzdnú bosorku čo potrebuje výťažok z mozgov na spätnú premenu. No, niekto tu písal že vraj sú tam podarené masky, ale ono to vyzerá asi tak že tej vráskavej ochechuli vyrastá z hlavy karfiol a naň sa ešte nejaký dobrák zrejme vytentoval. Kladom filmu je že aj napriek slabému tempu ( prvá vražda sa odohrá niekdedy okolo hodiny deja, pričom celý film má hodinu a pol ) sa mu nejako darí príliš nenudiť a ťažko povedať čím to je. Občas malý gore efekt typu vyrhnutý mozog a vcelku debilné zakončenie, rozhodne by to chcelo viac pritlačiť na brutálnu strunu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama