Reklama

Reklama

Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět

  • USA Best of the Best 3: No Turning Back (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kickboxer Tommy Lee (PHILLIP RHEE) sa rozhodne podať pomocnú ruku svojmu priateľovi, šerifovi Jackovi Banningovi (CHRISTOPHER McDONALD) z malého stredozápadného mestečka. Ten si už nedokáže poradiť s belošskými násilníkmi, ktorý terorizujú obyvateľov a ohrozujú bezpečnosť ich života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Není už Roberts, je jen Rhee, který když už nic, se umí alespoň nějak pohybovat. Ale stále se jedná o totálně nudné céčko bez logiky. Všichni se chovají jak imbecilové, akce tu skoro není, fighty s pěstmi už vůbec ne a po skončení Vás tahle kravina o rasimu Vás bude jen štvát, že jste u ní strávili 90 minut svého času. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Hle, jak jednoduché je v USA natočil film. Na tsunami vyvolané zvýšenou nabídkou po mlátičkových béčkách, Seagalovým Patriotismem a Walkerovým rangerstvím se Phillip Rhee ujal režie (na co něco takovýho studovat) svého akčního spektáklu, ve kterém odsoudil ty špatné chlapce s holými lebkami a zálibou v armádních výprodejích, vyburcoval a přesvědčil všechny rednecky vůkol. K tomu mu dopomáhej Bůh! Amen. ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Původně jasný odpad, protože jak tu nebyly žádké bitky, tak tu byla hromada příšerných moralizačních keců o rasismu. Nicméně jak jsem viděl poprvé nácky (kteří jsou vážně neskutečně komičtí) v akci začal jsem tušit, že nebude tak zle. Posledních 20 minut je poctivá béčková (rozuměj příšerná) akce, u které jsem občas dostával záchvaty (moje jednoznačně nejoblíbenější scéna je ta s tou bazukou) . Asi si to ten film nezaslouží, pač je fakt příšerný ale za nácky a bazuku řekněme ... :) ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tento Karate Tiger je udělán prostě špatně. Největším problémem je děj. Je nudný, a absolutně mě nezajímal. Když už se ve filmu objevila nějaká akce, vůbec mě nezaujala. Svou akcí nepřipomínala ani bojová béčka z devadesátek, jako jsou třeba Martial Law, apod. Co mě ale hodně potěšilo (a to byla asi jediná dobrá věc na filmu), byl návrat Phillipa Rheeo, jelikož ten byl v Karate Tigeru 5,6 naprosto sympatický hrdina. Tento film, i když se vám líbilo prvních šest dílů Karate Tiger, nedoporučuji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom, južanskom zapadákove s početnou komunitou černochov, sa sformovala organizovaná skupina bielych neonacistov. Rozhodli sa, že tam zjednajú poriadok. V mene arijskej rasy a ku-klux-klanu začali terorizovať mesto. Miestny šerif si s nimi nevie dať rady. Na pomoc mu príde jeho ázijský šokmooký švagor Tommy Lee. Titul s komplikovaným distribučným názvom "Karate Tiger 7: Najlepší z najlepších 3: Niet návratu" je najslabšou časťou tejto akčnej série. * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama