Reklama

Reklama

Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět

  • USA Best of the Best 3: No Turning Back (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kickboxer Tommy Lee (PHILLIP RHEE) sa rozhodne podať pomocnú ruku svojmu priateľovi, šerifovi Jackovi Banningovi (CHRISTOPHER McDONALD) z malého stredozápadného mestečka. Ten si už nedokáže poradiť s belošskými násilníkmi, ktorý terorizujú obyvateľov a ohrozujú bezpečnosť ich života... (oficiální text distributora)

Recenze (39)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom, južanskom zapadákove s početnou komunitou černochov, sa sformovala organizovaná skupina bielych neonacistov. Rozhodli sa, že tam zjednajú poriadok. V mene arijskej rasy a ku-klux-klanu začali terorizovať mesto. Miestny šerif si s nimi nevie dať rady. Na pomoc mu príde jeho ázijský šokmooký švagor Tommy Lee. Titul s komplikovaným distribučným názvom "Karate Tiger 7: Najlepší z najlepších 3: Niet návratu" je najslabšou časťou tejto akčnej série. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fuch. Tohle už byla dobrá píčovina ťaman proti pomateným rasistům. Konec pěkně odfláknutej a nepřesvědčivej. občas je to svou stupiditou i nechtěně zábavný, ale bohužel jenom občas. Takže naprostá sračka a ostuda! Vůbec nespojovat toto dílo se sérií Karate tiger i když to k ní možná papírově patří.15% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hrůza jak začala od tohoto dílů pokračovat série. Jednička a dvojka - to jsou naprosto perfektní filmy, ale tohle prostě nejde. Už jen tím, že zde hraje pouze Phillip Rhee. Eric Roberts opravdu chyběl. Hudba nic extra, příběh celkem zajímavej, dlouho na začátku asi 20 minut zde nehraje Rhee, pak se objeví a celkem se film vleče. Akční scény nejsou tak zajímavé. Konec už je trošku lepší, nápaditější. Pro mě hodnotím jen tak na 38% = ** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygrovo Karate posedmé a nejlepší čínský Azték potřetí. Černým číslům se nedivím, nikoliv však pro kvalitu této blbosti, ale díky kvalitě cílového publika, pro ilustraci si stačí přečíst některé komentáře. Phillip Rhee si sedl na režisérskou stoličku a rozhodl se sdělit světu jednoduché poselství : Já nie som retard, pretože mám inú farbu pleti. Podařilo se mu to ale jen napůl, zatímco bílí herci jevili určité známky vyšších nervových funkcí, ti černí se moc nepovedli a snad poprvé jsem ve filmu přál smrt dítěti, poněvadž herecký projev malého pastorova syna (černého) jevil známky nadmíru iritující katatonie. Dokázal jsem se však přes tuto obsedantní myšlenku přenést a jednoduchou bé až cé zábavu jsem si nakonec užil, protože nie som retard. A konečné tři hvězdy zambaigovu pokusu o film uděluji taky díky jeho závěrečnému wonderful naolejovanému opuštění bojiště alá John Rambo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dávať do mlátičiek posolstvo je na pováženie... Boj proti rasizmu kopačkami je celkom efektný, ale aj poriadne stupídny. Na dobu vzniku sa naozaj s príbehom mohli pohrať. Ale inak žiadna katastrofa... pre neochvejných fandov, samozrejme... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s prvním dílem je to už uplně, ale uplně něco jiného. Nechápu proč to zařadily do série Karate tiger. Pár fightů tam bylo, ale ke konci jsem usínal. Unávou to ale nebylo, protože když jsem se po filmu pokoušel usnout a nešlo to. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nemusím už vyjadřovat nespokojenost protože i když by se měli hodně zlepšit a dost změnit vše nechtějí tak je nechám v tom čem si myslí že jsou nejlepší. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak ten název mluví za vše. Já se nestačím divit, čemu se to Gina Gershon upsala. Souboje byly docela ucházející. No, ale viděla jsem už mnohem horší filmy, tak proč k nim přidávat ještě tento. ()

raptorrr 

všechny recenze uživatele

Trojka je presne tim, cim se jednicka snazila nebyt, snadno stravitelnym a zapomenutelnym beckem. Rhee sam proti bande rasistu, hadejte, kdo vyhraje... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tenhle rasistickej žvást mě moc u kopající mlátičky neseděl a rozhodně by jako samostatný film bez série "KT" vypadal daleko svižněji. Phillip Rhee se nechtěl spokojit "jen" s hlavní rolí a tak si hrcnul i za stolici rejži. 30% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Původně jasný odpad, protože jak tu nebyly žádké bitky, tak tu byla hromada příšerných moralizačních keců o rasismu. Nicméně jak jsem viděl poprvé nácky (kteří jsou vážně neskutečně komičtí) v akci začal jsem tušit, že nebude tak zle. Posledních 20 minut je poctivá béčková (rozuměj příšerná) akce, u které jsem občas dostával záchvaty (moje jednoznačně nejoblíbenější scéna je ta s tou bazukou) . Asi si to ten film nezaslouží, pač je fakt příšerný ale za nácky a bazuku řekněme ... :) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Co to Phillip Rhee udělal s jednou z mých oblíbených sérií, po dvou předchozích sice nepovedených, ale ne katastrofálních dílech přišlo tohle, pohroma. Naprostý odklon od koceptu Karate Tigerů s tolika nesmyslnostmi, navíc do očí bijících nesmyslností. Skoro se bojím na ten poslední díl podívat. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Víte za co dávám jednu alespoň tu jednu hvězdu? To neuhodnete... Ale podívejte se na název "Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět". Prostě tohle nemůže vymyslet nikdo normální a za to bláznovství mu dávám one star. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je na mě moc. Fakt píčovina! Ani nevim, proč jsem já vůl koukal na všech sedm dílů! Osmý rád vynechám! ()

Reklama

Reklama