Reklama

Reklama

Daimadžin ikaru

  • Japonsko 大魔神怒る (více)

Obsahy(1)

Po ovládnutí jedné vesnice obrací zlý dobyvatel svou pozornost na jinou, ležící na břehu jezera. Unese proto jednoho z jejích obyvatel a hodlá jej vyměnit pouze za Lorda Juro, jednoho z nejlepších bojovníků ve vesnici. Juro a stateční vesničané se rozhodnout útlaku bránit vlastními silami, a když se tato jejich snaha zdá být marnou, požádají svého obřího boha z kamene, aby procitl a bojoval na jejich straně. (Israha)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako predchádzajúce dobrodružstvo kamenného japonského ,,boha,, aj toto obsahuje väčšinu minutáže zívanie privodzujúce pasáže, nadbiehajúce záverečnému attacku, trikovo podanom na vysokej profesionálnej úrovni. Ale čo na tom, keď si kvôli tomu musíte nastaviť budík. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesto studio Daiei nikdy nedošlo až tak velké slávy jako kaiju monstra studia Toho. Nevadí, ty snímky tu zůstaly a já můžu s klidem říct, že „Daimajin ikaru“ je filmem, který rozhodně stojí za zhlédnutí. Kromě toho, že e stopáž poměrně krátká, jsou zde scény, které jsou prostě dobré, jsou skvěle natočené a jejich efekt se neztrácí ani po letech. To je dobrá vizitka pro film z kaiju žánru. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Druhá časť kamenného boha, godziloidného Daimadžina, sa nesie v duchu ostatných častí, Celú trilógiu nakrútili za jeden rok, tak asi nemali čas robiť veľké zmeny. Táto rýchlovka. má svoje kvality, avšak nemá podľa mňa aspoň dostatočne zaujímavý príbeh. Celú hodinu prenasleduje dobyvateľská rodina tú mierumilovnú a mi sa len kukáme ako dostávajú na prdel. Prečo to tak je, to už nám nevysvetlili ale museli spraviť niečo véééľmi zlého. Hlavná postava "JURO" (celkom Slovenské meno, hehe) sa tu stáva doslova mučiteľom. Ale beztak, za zmienku stojí až posledných 20 minút masakru. Efekty veľmi kvalitné, mŕtvol veľa. Niekedy stačí aj to. ()

wakage 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut před koncem vyleze z vody naštvaná Godzilla a nemilosrdně zlikviduje všechny padouchy. Všichni kladní hrdinové jsou zachráněni a film končí jako totální ptákovina. ()

Reklama

Reklama