Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlomyslný smolař nalezne své pravé poslání – otevře si totiž velmi úspěšnou firmou zaměřující se na pomstu.  Nedlouho poté, co Norm Macdonald opustil pozici moderátora skeče Weekend Update v rámci televizní show Saturday Night Live, se objevil právě v této komedii o mazaném Mitchi Weaverovi (Norm Macdonald), který spolu s parťákem Samem McKennou (Artie Lange) založí firmu na pomstu (Špinavá práce, s. r. o.), a to s cílem vydělat 50 000 dolarů na transplantaci srdce pro Samova tátu (Jack Warden). Nejdříve se jim podaří zničit diktátorského manažera kina (Don Rickles) a pak si najmou prostitutky, aby během natáčení televizní reklamy obchodníka s auty hrály mrtvoly. Pohádkově bohatý developer Travis Cole (Christopher McDonald) si však začne dělat starosti, neboť Mitch a Sam mu začnou narušovat jeho plány na likvidaci domu jedné nejmenované ženy. Cole si je totiž původně najal, aby dům zničili, a on tak mohl nařídit demolici. Danou budovu však Cole nevlastní, takže problémy na sebe nenechají dlouho čekat, a to hlavně proto, že zde žije také babička Mitchovy přítelkyně. Spor nakonec dospěje k dramatickému závěru. V epizodních rolích se ve snímku objevují Chevy Chase, nedávno zesnulý Chris Farley, bývalá dětská hvězda Gary Coleman, Adam Sandler či John Goodman. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná komedie se slizkým vytlemencem Normem MacDonaldem a nevyužitým potenciálem zápletky a prvotního nápadu vůbec (firma, specializující se na pomsty - a že by se s tím nápadem daly dělat věci!). To, že na plakátu či přebalu VHS se po boku MacDonalda vyskytoval Chevy Chase, byla klamavá reklama,ve filmu má jen epizodní roli lékaře. 20% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a navíc jsem zjistil, že to režíroval ten úchylnej tatík ze seriálu Plný dům, tak jsem se původně na to ani nechtěl dívat. Ale hned na začátku mě něco pobavilo a už jsem u toho vydržel až do konce. Humor je sice poněkud primitivní, ale film nesklouzává ani vyloženě k nějaký trapnosti. Občas jsem se u toho zasmál a vzhledem k tomu, že film trvá asi 70 minut (tady se píše 82), tak to uteklo jako voda. Docela mě překvapilo obsazení vedlejších rolí. Chevy Chase se tam občas mihne, John Goodman řekne asi 3 věty a Adama Sandlera, kterej je tady taky uvedenej, jsem si vůbec nevšimnul. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Před spaním jsem si dal kratší komedii s herci, kteří jsou známí z okolí Adama Sandlera, který si i zde střihnul mini roličku, takže bylo jasné, že mě Špinavá práce bude bavit a nemýlil jsem se. Hodně příjemná a vtipná podívaná, která baví po celou dobu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zbohom Norm, díky za moje detstvo... Robím si prdel. Díky za všetky tie stupidné komédie, díky za tvoj stupidný seriál, zato jak si nevedel hrať a úplne nasilu si rozprával vtipy, jak keby si bol na stand-upe, a že si to popri sandlerovkách dotiahol až na cameá u Formana. Bola to sranda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi mámě zahýbal?" "Ne, ona byla u toho. Kdo myslíš, že to fotil?" Po všech těch komentářích jsem to čekal horší, ale nakonec jsem se docela bavil. Některé vtípky byly zábavné, hlavně ty vrstevnaté a sériové (vyhazování z budov). Prvotní nápad (firma na pomsty) mohl sice být využit více a i lépe, ale i tak je to zábavné. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá práve neoplýva inteligentným humorom, ale pár krát som sa zasmial a tých trápnych situácií tu nebolo až tak veľa, takže sa to dalo v pohode pozrieť. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava ,která vás určitě pobaví,já se bavil náramně i když jsem chtěl film vidět hlavně kvůli Adamovi Sandlerovi,ale ten je tam asi čtyři vtěřiny :-).Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Podpriemerna a spatna komedia s Chevy Chase-om. Dnes je vdaka takymto "komediam" Chevy Chase pravom tam kde je : v zabudnuti medzi hercami nielen nizsej svietivosti, ale pomaly az medzi hercami C kategorie : 0 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se celou domu na Adama Sandlera a on je tam ani né půl minuty, škoda. Jinak se jedná o (pod)průměrou komedii, kdy plejáda hvězd psaná na obalech dvd je klamavá a jen si smočí svůj úsměv před obrazovkou. 40% ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná a ulítlá komedie s nabitou hereckou sestavou (jasně, John Goodman nebo Adam Sandler tam mají jen štěky). Úplně v pohodě doporučuji pokud si chcete pustit něco nenáročného nebo třeba jako kulisu k popíjení. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná komédia, vytvoriť si firmu na pomstu so zaujímavými vilomeninami sa dostáva do začarovaného kruhu, posílené potrebou 50.000€ na nové srdce. Rady do života si nahravajte na diktafón, môže sa vám to hodiť v neskoršom samozlepšovaní. (pukancovy buldozér, ryby v práčke a.p.) ws ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Místy pro někoho možná nevkusná sranda, ale komedie co do toho jdou po hlavě mají moje sympatie. Chase jako doktor "gambler" mě opravdu rozesmál. ()

Reklama

Reklama