Reklama

Reklama

Shixian Zhi Wai

  • USA Out of Sight
Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy
Tchaj-wan, 2010, 6 min

Režie:

Ya-Ting Yu

Scénář:

Ya-Ting Yu
(další profese)

Obsahy(1)

Malá holčička Chico jde se svým psem Gogo po známé ulici, když ji zloděj ukradne kabelku. Gogo se ho snaží chytit a ztratí se v díře v plotě. Aby Chico našla svého pejska, prochází temnou dírou v plotě a náhle se ocitá v neznámém světě a zažívá magické dobrodružství, které se odvíjí jen podle její představivosti. (Raztubyl)

Recenze (7)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduše hezké, skoro bych řekl, že moc hezké, ale k tomu, abych zůstal oslněn tomu chyběla možná trochu větší rozpracovanost, možná i trošku zajímavější expozice, protože fantasie a především ta dětská, je dle mého ještě mnohem bohatší. Každopádně myšlenka je dobrá a jak jsem napsal, je to prostě hezký krátký filmeček. 8/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Chvíli to vypadá jako nápodoba Ghibli (hm, rybobus a vzduchovelriba, co mi to jen připomíná), chvíli jako konina kde holčička pobíhá kdesi a máchá kolem sebe hůlkou (ale naštěstí jenom chvilku), jako celek je to docela příjemná krátká pohádka, která těžko nějakého špunta urazí, jako dílko tří studentů je to skvělá práce, ale něco, u čeho by jsem se nějak extra bavil ne. A navíc tam nebyla žádná vesmírná vydra s chapadly. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Kraťas o slepé holčičce, která za pomoci hůlky poznává svět kolem sebe. Je to takové jednoduché, ale docela hezké. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Málem jsem Out of Sight považoval za japonskou fantasy hříčku, původ však tento kraťas skrývá v Tchaj-wanu. Hlavním důvodem mého omylu bylo vzpomenutí si na animák Můj soused Totoro.. Oba dva anime kousky si totiž pohrávají s fantazií, ale oba dva postrádají nějaký emocionální dopad, zaujmutí, moment při kterém bych řekl Wow. Škoda také, že jsem nezůstal v omylu jména psa. Coco bych totiž ocenil daleko více než Gogo. ()

Reklama

Reklama