Reklama

Reklama

Seeds

  • USA Seeds of Sin
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Žiadny horor, len lacná a nezaujímavá vyvražďovačka. Nízkorozpočtová záležitosť s "R"-kovým obsahom, ktorá pôsobí dosť amatérsky. Príbeh je až niekde vzadu, asi ako v erotických filmoch, to hlavné je sex, masturbácia a perverzita (brat so sestrou). O kráse či aspoň šarmantnosti dievčat je zbytočné hovoriť. Všetko snímané otrasnou kamerou za doprovodu otrasnej 60-tkovej hudby. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Seeds“ je ukázkou nezávislé filmařiny své doby která se snažila zajít trochu dál, chtěla ukázat něco, co by mohlo být šokující. Ač jsou zde krásné ženy s nádhernými přírodními prsy, nestačí to k tomu, aby utáhly celý film a ten vás bavil až do úplného konce. K tomu prostě nedojde a film brzy začne nudit. Finále filmu pak nijak nepřekvapí. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Zvláštní,nebo zajímavý?.Po pravdě řečeno film,který nic nedává ,scény které svou nuceností nejsou tou pákou,co se očekává ,ale v roce 68,kdy byl film zveřejněn, se divím,že vůbec Milligan mohl tyto scény točit i v jiných jeho snímcích,jen je pravda,že jeho tvorba není až tak známá ,ikdyž má už na svém kontě dvacítku filmů,daleko se nedostal.Možná je to i tím,že opravdu distribuce neměla zájem u nás v té době i době pozdější tyto filmy šířit. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Film plný tělesnosti, velkých, pomalých detailů na nahá laskající se a milující těla doprovázený jazzem.(max.50%) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Milliganova raná tvorba 60s byla zajímavá tím, že se z ní moc filmů nedochovalo, "SEEDS OF SIN" jsou tedy jedním z mála filmů, které se dochovaly z tohoto Milliganova raného období a jeho tvorby - černo-bílých sexploitation - roughies filmů (film je k dispozici na DVD od Something Weird - spolu s další Milligan's "GHASTLY ONES" a pár bonusy) jde vlastně o recut verzi Milliganova původního filmu "SEEDS", který byl doplněný o malé hard a soft-core vložky, pořízených od výrobců (producentů) Allena a Rosily Bazzini (což byli majitelé restaurace v New Yorku s názvem The Grotto). Celé je to strašně moc divný, ostatně jak jinak, k dispozici tu mám čistě standardní Milliganův děj (spiknutí); rodina dysfunkční podivínů, zvrhlíků a nešťastníků, se shromažďuje na Štědrý den!!!, kdy se mezi nimi jako mor šíří grandiózní nenávist a chamtivost, většinu času se tady mezi sebou dohadují, parádí, předvádí, laskají (milují) a nakonec všichni umírají strašně ironickým způsobem (elektrický proud, bodnutí, škrcení, otrava, nebo tvář politá kyselinou). Celý film je dost často přerušovaný nahými scénami (sexem), krom nich tu vidíme ještě incest, sebevraždu, potrat nebo masturbaci nad časopisy s kulturisty!, to jsou prostě veselé a šťastné Vánoce v Milaganově stylu. Napadá vás nějaký lepší způsob, jak strávit dovolenou? Já myslím že ne! Matka rodu tyranská a majetnická Maggie Rogerss (Claris), starší těžká alkoholička a jinak strašně ošklivá ženská připutovaná na invalidní vozík, tak ta se mi tu líbila asi nejvíc, na její děsivý výraz, záchvaty, smích a řev, nelze skutečně jen tak snadno zapomenout. Je to škoda, že většina Milliganových sexploitation snímků jsou ztraceny; dva přeživší z nich ("SEEDS" a "FLESHPOT ON 42ND STREET") jsou o mnoho lepší filmy než kterýkoli z režisérových pozdějších hororových snímků, to mohu teď s klidným vědomím (kdy jsem viděl oba dva filmy) potvrdit. "SEEDS OF SIN" jsou jsou doslova horkým šílenstvím. Nehledě na všudypřítomný sex, se nebudete určitě nudit, doporučuji ze zvědavosti, páč jde o dobrou kuriozitu. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama