Reklama

Reklama

Neri, dívka moře

(seriál)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Neri žije na opuštěném ostrově a druhým domovem jí je moře. Jejími přáteli jsou velryby, s nimiž díky svým plaveckým schopnostem tráví většinu času. Dívka dokonce dokáže s těmito vodními savci komunikovat. Jednoho dne se na ostrově vylodí dva chlapci z nedaleké podmořské základny ORCA. Přes počáteční nedůvěru se s nimi spřátelí a začne je zasvěcovat do života kytovců. Nabyté vědomosti pak využijí i při výzkumu na vědecké stanici. Zároveň se společně snaží přijít na kloub dívčině podivnému původu, který, jak se později ukáže, je ještě tajemnější než se na první pohled zdálo. (BlackMount)

(více)

Recenze (4)

lift666 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál.Kdysi jsem ho docela žral a dnes už nemůžu,páč to nikde nedávají.Seriál vás zavede k dívce,která celý život žije sama na ouštěném ostrově a která dokáže "dýchat" pod vodou.Později se seznámí s jedním klukem z podmořské základny (či co) a ještě později už s jinými lidmi.Ke konci seriálu se dozvídáme,odkud vlastně Neri je.Všechno ukazuje na to,že je mimozemského původu a musí vládnout své planetě.Jo a mezitím taky najde svoji sestru,ale to je vedlejší. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina, jenže jako malej sem z toho byl úplně na větvi. Když ona Neri, upatlaná od ropné skvrny, byla tak strašně sexy :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Jméno Neri je zkratkou z řeckého "Nerida", což znamená "mořská nymfa". (Tom Riddle)

Reklama

Reklama