Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (151)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Holly v Red Dwarfovi sice říká, že všechno je lepší než Olivie Newton Johnová, ale to asi neslyšel o Pomádě 2... tím nechci nijak shazovat Michelle Pfeifferovou, ale celý tenhle "film" je jedno velké ZERO. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička taky byla sračka, ale aspoň se ty písničky daly zapamatovat. Jenže co je dvojka, k tomu nemám slov. Písničky strašný, textově hrozně náročný a na hovno....trošičku předchůdce rapingu mistra Hejmy...ale kdež....ten film bez tý hudby je totální hovno, jenže tady jako by ta hudba ani neexistovala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13,2miliónaTržby USA $15,171,476Tržby Celosvetovo $16,400,000║ nie je to až taká úplná hrôza, len už to nemá patričnú iskru, aj keď junák( Maxwell Caulfield) a lá Zac Efron v hlavnej úlohe je snaživý a v pohode, kazí mu súhru nečakane Michelle Pfeiffer, tá akosi nestíha, je citeľne ešte nezohraná v rámci herectva a aj preto jej výkona dosť nevyčnieva, dalo sa pozrieť aj keď skutočnú iskru tu len ťažko nájdete /35%/ ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už mi z těch špatných filmů jebe, ale tady se alespoň daly nějaké písničky poslouchat, hlavní hrdinka byla prcatelná (soudím že to bude tím, že to byla mladá Mišél Frajter což je číča vskutku výstavní) a tak jsem si broukala wuuhůůů ůůůhůůů rajdr a pár dalších odrhovaček a byla ráda , že na mě nevykoukne tlustej Seagal nebo něco podobně otřesnýho, co se ve 300 nejhorších nachází. Jinak taková americká variace Bajaji bo obráceně (sem líná se mrknout kterej film vzniknul dřív ale hádám, že Bajaja) kde hrdinka chce maskovanýho HEROINA a na reálnou persónu sere skoro až do konce. Jen ten drak tam chyběl, ale byl zručně nahrazen bandou T-Birds což bylo vhodné jméno. Bird je pták, pták je kokot a tohle byla fakt banda čuráků. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Krásně zbytečné pokračování, jehož jedinou inovací je převrácení schématu jedničky - drsňačkou je Michele Pfeiffer a citlivý protějšek představuje nažehlený dovoz z Anglie. Vše co v jedničce fungovalo na jedničku, působí ve dvojce trapně a sebeparodicky a to nemluvím o velmi, velmi slabých písničkách. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Každý máme nějaký ten filmový hřích. Film, na který všichni plyvají, ale mi ho máme rádi. Tohle je můj filmový hřích. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jedničku som nevidel, čize mi prišla druha Pomáda ako úplne, ale úplne priemerný muzikál. Vyčnieva akurát kukuč a nohy Michelle Pfeiffer. 50% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pomáda situovaná do roku 1958 patří mezi nejpřeceňovanější filmy, takže nejsem překvapená, že si tohle pokračování z roku 1961 (s nádechem 1982) vede tak "špatně". Je to kravinka, ale spousty jiných sequelů mě urážejí víc. Na odpad! to má ještě sem tam trochu kouzla, na guilty pleasure je to blbé málo. A Michelle Pfeiffer? Potřebovala první blockbuster, takže není co řešit. Odlepilo jí to od televize a to byl účel, po té už následoval De Palma. Osobně jsem byla jen překvapena množinou lidí, kteří se podíleli na obou dílech. Na první pohled mi byla povědomá Frenchy - Didi Conn, dál už jsem musela pátrat po jménech: Principal McGee - Eve Arden, Blanche Hotel - Dody Goodman, Coach Calhoun - Sid Caesar, Mr. Rudie / Mr. Spears - Dick Patterson, Eugene Felnic - Eddie Deezen, Leo, Scorpions member / Balmundo - Dennis Stewart, tanečníci - Helena Andreyko, Sandra Gray, Dennis Daniels, John Robert Garrett, Andy Tennant. Z tanečníka za kameru se jako choreograf dostal Greg Rosatti, zůstal producent Allan Carr, Neil A. Machlis a Robert Stigwood, střihač John F. Burnett, produkční manager Neil A. Machlis, z jedné funkce na zvuku do druhé přešel Sean Hanley, na hudbě se opět podílel June Edgerton, Michael Gibson a Bill Oakes přešel z hudebního oddělení do produkčního, hlavním skladatelem se po předchozí spolupráci stal Louis St. Louis, zůstala choreografka Patricia Birch a vzhled titulků je v obou případech dílem Wayne Fitzgeralda. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Opravdu může vypadat dívčí idol jako totální buzna? Jo!!! A dokonce dokáže rozpálit čáru i mladé Michelle Pfeiffer!!!:) ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Ach, ta pokračování... Tvůrci si zas jednou nedali říct a pod vidinou snadno nabytých peněz se vrátili na Rydellskou střední a stvořili tuhle příšernost... Velice, velice slabý odvar jedničky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Choreografie 4/10/// +mladá Michelle Pfeiffer, zaujme Maxwell Caulfield a jistě nepřehlédnete Christophera McDonalda, poslouchatelné písničky, slušné texty -tehdejší móda a výrazy, jak mohou hrát uhrovité puberťáky dospělí třicátníci to nepochopím, slabší příběh než v prvním filmu, slabá taneční choreografie, o tanec tu opravdu nejde/// Ze začátku jsem z toho odvázanej nebyl. Děsná móda s přílišným přehráváním začínajících herců mě přímo odrazovala. Jenže s přibývajícími minutami jsem pronikal do příběhu i do hudebního žánru, který nám tento film nabízel a v závěru jsem se přistihl jak se celkem dobře bavím, podupávám si do rytmu a čekám na další hudební vsuvku. S odstupem skoro třiceti let tohle pokračování nevyzní tak špatně jak většina míní./// Celkem 63%/// ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nějak nedokážu pochopit, proč je dvojka Pomády hodnocena až tak špatně. Jasně, jedničce se to nevyrovná, ale na mě to působilo jako docela dobrý, minimálně průměrný film. Už jsem to viděla tuším dvakrát a nedělalo by mi problém to třeba někdy v budoucnu vidět znovu. ~(2,9)~ ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

No, Michelle Pfeiffer není jediná, kdo by na tenhle film chtěl nejraději zapomnenout. Jdu se resuscitovat skvělou jedničkou. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Film, který těží z úspěchu první Pomády, která byla prostě úžasný muzikál, což se v tomhle případě říct nedá. Nemám nic proti Michelle Pfeiffer, ale myslím, že i ten nevýrazný výkon Olivie Newton-John byl lepší. No a chybí mi tu samozřejmě legendární John Travolta. Tak další pokus o natočení důstojného pokračování skvělého filmu opět zklamal a zřejmý pokus o snadný výdělek Hollywoodu končí v propadlišti filmových dějin. ()

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama