Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Jacqueline Susannová snila o tom, že se stane slavnou herečkou. Užívala si života plnými doušky a byla svému snu ochotna obětovat vše. Věnovala se však i tajné zálibě, všechny své zážitky zapisovala do svého deníčku-postelové aférky, polykání tabletek, zákulisní klepy i honbu za úpěchem. Později vydala své vzpomínky v knize s názvem "Údolí panenek" a tato skandální kniha, ve které otevřeně psala o sexu, o vlastních i cizích postelových, drogových a jiných pletkách, se přes noc stala absolutním trhákem a Jacqueline jako její autorka jednou z nejslavnějších celebrit své doby. V tvrdém světě showbyznysu dosáhla slávy a bohatství díky své upřímnosti, humoru i slavné Kleopatřině paruce, která z kýče udělala módu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi slibné obsazení, velmi špatný film. Příběh se potácí odnikud nikam, ani žánr není celou dobu jednoznačný a třeba John Cleese se vyskytuje jen v pěti obrazech. Plýtvání mnoha talenty, nic víc. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Být upřímný se někdy vyplatí - zvlášť když jde o sex, drogy a peníze...... Biografický příběh sleduje životní osudy Jacqueline Susann ( Bette Midler ) , která byla nepříliš úspěšnou herečkou a modelkou, pohybující se celé roky na okraji zábavního průmyslu až jednou....... Scénář - Michael Korda a Paul Rudnick. Kamera - Karl Walter Lindenlaub. Slabé, nezáživné někdy i nudné. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pro někoho, kdo Údolí panenek nečetl, má ten film nulovou výpovědní hodnotu. Je to vlastně jenom příběh vzniku jedné knihy, všichni přehrávají jako o život a občas je to celé jakési křečovité. Ale mě se ta kniha líbila, takže proto… P.S.: chápu, že tenkrát to asi muselo vzbudit trochu rozruch, ale ten román není ani z poloviny tak šokující, jak se tam o něm mluví. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to spíš film pro fanoušky autorky, kteří se o ní chtějí něco víc dozvědět. Mně se film líbil, ale asi bych vyměnil Bette, která mně tam prostě neseděla. Hlavně tou výškou - Jackie byla žirafa a z davu vyčnívala :) ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o Jacqueline Susann nie je ani zďaleka takou katastrofou ako by sa mohlo zdať podľa tunajšieho hodnotenia. Aj tak je ale veľkou výhodou ak ho vidíte po tom čo ste si v ňom opisovanú knihu, Údolie bábik, prečítali alebo ju naopak prečítate po zhliadnutí filmu, oveľa lepšie potom možno pochopíte viaceré súvislosti z filmu, ktoré nie sú vždy prehľadné. Isnt she great nie je žiadnym filmovým klenotom, má ale skvelú Bette Midler v hlavnej úlohe, ktorú považujem za kreatívnu herečku dávajúcu do každej svojej roli maximum, inak tomu nie je ani v tomto prípade. A navyše som si vďaka filmu neskôr prečítala zaujímavú hoci našim podmienkam vzdialenú knihu. ()

Reklama

Reklama