Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yoon San málem zemřel kvůli osobě, které věřil snad nejvíce na celém světě. Od té doby pracuje s Yong Goo Hyungem jako soukromý detektiv. Jednoho dne za nimi přijde Han Gyeo Wool, která hledá svého bratra. Bratra se jim podaří vyhledat, avšak Yoon San je smrtelně zraněn. Gyeo Woolin bratr zasáhne svým objevem, díky kterému Yoon San přežije, ale změní se. Každým dalším případem objevuje velké tajemství, ale i to, proti komu vlastně stojí. (andiek05)

(více)

Recenze (2)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Na co je režisérům skvělé herecké obsazení, když scénář stojí za pendrek. Tady mi nepomohlo ani to, že jsem to překládala. Na postavy je radost pohledět, ať už to byl Yoon San, Goo Hyung, Gyeo Wool nebo doktor Hwang, Se Ra a detektiv Park nebo krásná a nebezpečná Yo Na. Všechny jsem si zamilovala... bohužel, má to jeden velký háček a tím je scénář. Navíc Lee Joon neměl moc prostoru předvést, co v něm skutečně je, scénář mu to nedovoloval a držel ho v dost úzkých mantinelech, což je velká škoda. Ať se herci snažili jak se snažili, jednotlivé případy mě nedokázaly pořádně chytit. A i když vás hrdinové jistě budou bavit, nejsem si jistá, jak to bude s dějem. Možná to chtělo povolat scénáristu, který měl na starosti sérii s prokurátorem (Vampire prosecutor), protože to byly teprve zajímavé případy, které vás baví i bez hlavní dějové linky. Rozhodně nejsou na vině herci, těm tleskám, protože nebýt jich, tak nevím, nevím, jestli bych měla sílu na celý seriál. Prosím, žádné pokračování a jestli ano, tak vyměňte scénáristu... nebo raději natočte 3. sérii prokurátora. Všechny 3* patří hercům. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy jsou celkem fajn, zato děj a příběh jsou otřesné. Druhé sérii se určitě vyhnu velkým obloukem. Horším JK seriálem, který jsem zatím viděl, byl pro mě snad jen Faith. Celé je to takové nemastné a neslané, přičemž jsem se místy cítil jako bych se vrátil do dob, kdy se vysílala Buffy a jiné béčkové seriály. Užít jsem si nemohl ani většinu soubojů, poněvadž byly taky otřesné. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama