Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podvodník, rádoby profesionální kouzelník a servírka se vydávají do Las vegas, aby tam realizovali své vystoupení. Jak tato cesta za "slavou" dopadne? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

rt12 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Tilla Schweigera ráda (bodejť ne, je to frajer chlap, k vůli němu jsem se na to šla koukat), tak tady mi připadalo, že přehrává, je spíše křečovitý a do komické postavy ňoumy se nutí. To mě docela otrávilo, Kromě Claire, mě nebyla sympatická žádná jiná postava. No a gagy a rádoby vtipné scénky , pohřbily moje naděje úplně. ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Všestranně průměrný počin nabízející pár světlých momentů kdy se zasmějete a několik laciných snadno proveditelných a všeobecně známých triků s výjimkou jediného neproveditelného s kbelíkem plným vody. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad toho, že když je kouzelník sympaťák, vystačí si i laciným trikem. Chemie mezi ústřední čtveřicí funguje a tak není žádným problémem sem tam zapomenout, že se nekouzlí úplně filmařská higher class. ()

Chalitd 

všechny recenze uživatele

[3] O poznání lepší než film Magicians z roku 2007, který jsem ovšem viděl už dřív. Velice obdobný příběh, ale klade důraz víc na kouzelnickou stránku věci a není to přeci jen taková pitomina. Til Schweiger svoji roli hodně hezky zvládnul (thumb up) a tamta slečna je mi taky sympatická už z jiných filmů. Pěkný žačátek, konec vpořádku, ale děj se taky až tak neztratil. Dalo by se podívat znovu.. Jen teda jak to kapsářovi všechno vychází, ani není v přímém kontaktu a hnedka má od všeho klíčky atd. Také bych si nechal líbit vícero detailně zobrazených zajímavých triků, kterých se u těchto filmů, navzdory o čem vlastně jsou, příliš nevyskytuje. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Okouzlující Claire Forlani je jediným skvělým článkem tohoto filmu. Til Schweiger sice taky docela pobaví, ale jinak je to na komedii až příliš nudné. Vtipu je tu velmi málo a ten konec, to si jako dělají srandu??? ()

Reklama

Reklama