Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojáci Konfederace jsou vlákáni do pasti a povražděni. Ještě před tím byla hrst z nich vybrána a zajata kvůli bohatému původu rodičů. Čeká se tedy, až se někdo ozve s výkupným. Sugar Colt je najat na úkol, aby zjistil, kde vojáci přesně zmizeli a kdo v tom má prsty. Nejprve se v přestrojení vydává za potrhlého a věčně ožralého doktora, ale později odhalí svoji pravou tvář i strůjce ďábelského plánu... (Rodriguez)

(více)

Recenze (9)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ničím příliš nevybočujicí spaghetti s trupkou znějící z horských průsmyků, která znamená záchranu a spravedlnost.!! :-) ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Chcete, aby z města vypadl doktor? Dobrá, tak na jeho místo nastupuje Sugar Colt! Zábavná blbost, která sice nedává moc smysl a ani neví, jestli chce být normální spaghetti western, parodie nebo bondovka v západních kulisách, ale dobře se na to dívá. Hunt Powers mi tu nevadí a Soledad Miranda byla vážně pěkná, škoda jí... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkné lokace s hordou vojáků, gringů a jedním doktůrkem, který přijíždí do města, aby léčil lidi. Jenže né všichni ho tu rádi vítají a tak je ve střetu zájmů s místní bandou. Po nějaké době se provalí kdo opravdu je a kvůli čemu tu je. To se samozřejmě nikomu nelíbí a tak s nepochopením musí čelit větší přesile.... 75% ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Bylo to vcelku slibné dokud se na scéně neobjevila Fidaniho dvorní hvězda Hunt Powers (aka Jack Betts) jako obstarožní seladon Sugar Colt a nezačal pomrkávat pro dívky (?) na kameru. Bože, jen to ne! Sugar Colt se nechá najmout otcem jednoho zmizelého vojáka a v "důmyslném" přestrojení (nepochopil jsem ani jeho důvod, stejně ho nikdo nezná!) za doktora Toma Coopera se snaží v odhlehlém městě něco zjistit. Vypadá při tom jako naprostý kretén a doufal jsem v jeho smrt. Pak nastává zlom, po kterém vypadá ještě jako větší kretén... Banditi jsou věru překvapeni, když doktor Tom Cooper odhodí brýle, cylindr a sako a prohlásí, že přichází Sugar Colt! Musel jsem přitom vyprsknout smíchy, více homo přezdívku jsem ve westernu nikdy v životě neslyšel. I ten komparz vypadal autenticky zmateně, člověk jim z tváří skoro čte "Sugar Colt? V čem to zase ku*va hraju". Ještě, že má Sugar Colt kouzelný prsten, ve kterém zvětšeně vidí každé nebezpečí, jedenáctikomorový kolt, jinak by byl dávno v pr... Ke vší smůle a k jeho vlastní nelibosti se do Sugar Colta bezmezně zamiluje nejkrásnější dívka z města. Kdo by mu také mohl odolat. I když spíš myslím, že se dotyčná chtěla pouze dostat ze zapadlého města a věděla, že se Sugar Coltem jí nehrozí žádné nebezpečí. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný a sympatický film s Huntem Powersem, kterému role přesně sedla. Poctivě udělaný špageťák, žádné béčko. V rámci žánru za 3. ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a pohodový spaghetti western. Prvá polovica filmu je skôr v komediálnom štýle - zvláštny cuzinec (doktor), barové bitky a pod. a v druhej už prichádzajú klasické prvky špageťáku - prestlelky, prašné prostredie, mlátenie,únos, konečný suboj atd. Hudba je pekná a je v mnohých témách, prostredie štýlové, postavy ujdu, číže špageťáková pohoda. ()

Reklama

Reklama