Reklama

Reklama

Pařba v Pattayi

  • Francie Pattaya (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi... Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek! Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Ocelotr

Je to tak! Vůbec nemám rád názvy, které znamenají něco úplně jiného, než v originále. A tyhle zavádějící a přiživující se názvy jsou úplně ze všech nejhorší.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Ocelotr

Ocelotr (hodnocení, recenze)

Nevydejchávám, když česká distribuce dává filmům názvy, které mají evokovat spojitost absolutně s jinou sérií. Krátkodobě to může boostovat jejich zisky, dlouhodobě to působí zmatky v databázích a všeobecně mezi lidmi. Je to LŽIVÁ REKLAMA a minimálně uvedení zákazníka v omyl, a možná nejsem daleko od pravdy, že je to protiprávní. Osobně bych chtěl potkat autora těchhle divnopřekladů, a upřímě a s chutí mu nafackovat. Si se sebou spokojenej, čičo ?

na příspěvěk reagoval issoumaila, Prometheus69, Zbyisek

Uživatel qualkalim smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama