Reklama

Reklama

Pařba v Pattayi

  • Francie Pattaya (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi... Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek! Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)

(více)

Recenze (47)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TUHLE CHVÍLI JSME SI MY DVA MYSLELI, ŽE JEDEME NA BLÁZNIVÉ PRÁZDNINY DO PATTAYI, RÁJE FLÁKAČŮ. A TENHLE PRCEK SI MYSLEL, ŽE VYRÁŽÍ NA POUŤ DO MEKKY DALO SE ČEKAT, ŽE TO NEVYJDE PODLE PLÁNU"...“ /// Jeblý duo Francky a Krimo, + trpaslík ze vchodu „C“ vyrážej pařit do Thajska. Jenože vona to dlouho žádná pařba není. Jde o potrhlou snahu vyloudit úsměv z trpaslíků (liliputů), keců vo píchání (kuřbě) a nechybí kapka (sprška) fekálu. Oni se tam celkem bavěj, já ze začátku celkem bral ten příběh, páč než další přiblblou pařbu, tak to radši budu čumět, jak idioti zdrhaj ze spárů liputího thajboxu chtivýho guru. Nakonec se to zvrhne v klišoidní exhibici několika jedinců, která vypovídá o složitosti cesty k přátelství. Na tohle je můj inteligenční kvocient malej… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se do Thajska, páč sport je nejvyšší očista duše a těla. (A ráj hermafroditů.) 2.) Dělám do trpaslíků. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá a lehce úchylná French komedy/parody na krvavý sport a Pařbu ve Vegas. Souboj liliputánů super a pár slušných vtipných hlášek potěšilo, vše ostatní moc nefunguje, ale na podívání to šlo. 6/10. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bych ani pařbou nenazval. Já bych tento film nazval "Slátanina bůhvíkde". Na Francii zklamání. Se svým hodnocením jsem ještě milosrdný. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Natočte už kurva někdo pařbu v Počernicích! Nebude mi vadit, že se v ní budou opakovat furt ty stejný vtipy a situace, hlavně když to bude v důvěrně známým prostředí. A nebo ne jděte z těmi Pařbami už do prdele.25% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Francouzi se tentokrát moc nevyznamenali, protože to je dost průměrná komedie. Chvílema baví, má bohužel nešťastný název, který určitě hodně lidí zklame, protože slovo pařba znamená trochu něco jiného, než bylo zde. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi podarená snímka, ktorá odsýpa, má rýchle tempo a nenudí. Je to poriadne bláznivá komédia. Herecké obsadenie neznáme, ale rozhodne chlapi dobre bavili od začiatku až do konca. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi silné rockové piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Ale zase už by som nechcel až tak preháňať a chváliť. Rozhodne ma ale nenapadá žiadna skupina ľudí, ktorej by som tento snímok nemal odporučiť, myslím že ho ocení každý fanúšik šialenej komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne, tohle težce ne a jako vůbec, mám rád podobný zhovadilosti a očekával sem podobnou kalbu jako u filmu Přizdis*áči. Ale tady to je prostě o hovnech, o holkách co mají ptáka mezi nohama, zesměšňování tlustých lidí a lidí menšího vzrůstu, ke konci to ještě stačí vykrást Bloodsport a nebo Kickboxera. Ono se to, vám pokusí nalhat, že je tam nějaký ten příběh, ale neni, je to slepenec několika debilních událostí a né moc vtipných. Ve výsledku, sem se zasmál asi dvakrát, jo to co je v traileru, to je prostě vrchol filmu. Ke konci to stihne být ještě zoofilní a to už na mně bylo moc. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Podoba na vina někde možná jo , kopec srandy určitě já se rozhodně bavil i na vykradačku van damma suprova podívaná. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Je to tak trochu jednoduchá komedie, ale když si chceš pustit nějakou kokotinu, tak proč ne. Některé džouky jsou fakt dobré. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Pařba v Pattayi je klasická oddychovka, která neurazí a zároveň ničím nepřekvapí. Jedná se o klasické béčko, které ne přímo kopíruje oblíbené pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Super na tom je, že to celkem rychle utíká a děj se zbytečně nenatahuje, takže riziko usnutí v kině až tak nehrozí. Párkrát jsem se i překvapivě a upřímně zasmál. Bezkonkurenční casting liliputů získává velký palec nahoru. ()

monsieurR 

všechny recenze uživatele

Podle mě dost zábavná bláznivá francouzská komedie. Nechápu zdejší nízké hodnocení, sice to není typická francouzská komedie, ale přesto je jiná než ty americké a baví a o to jde u komedie především. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To si opravdu ještě někdo myslí, že tenhle formát pařby dovede opravdu nadchnout? Jasně, jsou zde scény, které se mi líbily, ale tak kdyby zde nebyla ani jedna vtipná scéna, asi je to dost tragické. Špatná parodie "Kickboxera" v závěru vyloženě nepotěšila, ale je dobře, že jsou starší filmy připomínány. Jsou lepší než tyhle nové. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

něco jako pařba ve vegas,jen trapnější,ukřičenější,zbytečnější a celkově asi o 3 třídy horší.Náznaky parodie na Kickboxera jsou sice fajn,ale nejsou ani zdaleka využity naplno...40% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už ten popis k filmu predpovedal, že to bude strašná blbosť. Ale v porovnaní s ostatnými filmami tohto žánru to bolo omnoho omnoho lepšie, a musím uznať že to predčilo moje očakávania, aj keď nie až tak jednoznačne. Dejová línia bola strašná zlátanina rôznorodých hlúpostí, ale aspoň sa na tom dalo slušne pobaviť a čo ma prekvapilo ešte viac bolo to, že väčšina klišé, na ktoré tam bol nábeh, sa napokon nekonali. Niektoré scénky a hlášky fakt nemali chybu, rovnako aj tie hlavné postavy. Takže celkovo nadpriemer hodný 3*. Btw. mesto Pattaya je inak strašná umelina (asi najumelejšie miesto v celom Thajsku), ale turisti to tam majú očividne radi (sexturizmus a morálne bahno je očividne dostatočným lákadlom). ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Na csfd jsou všichni suchoprdi a 45 % absolutně neodpovídá. Tlemil jsem se od začátku do konce. Je to v podstatě parodie prvního Kickboxera a pařičských komedií. Hlavní záporák se jmenuje Tong-Po. 8/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pokus o oživenie Kickboxera trochu nekonvenčnou formou. Snaha sa tomu uprieť nedá, ale vtip chýbal a nezasiahlo ma to tak, ako asi malo. 1 z 5 ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

A pak že Arabové nemají smysl pro humor. Výcvik byl sfouknutý hodně rychle. Některé momenty ok, jako celek slabší. 44%. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Tohle muselo mít u kluků z pařížského ghetta neskutečný úspěch, proto chápu, že to nemohlo být nic náročného, aby to z nich každý pochopil a ani ho to moc neurazilo. Já z toho bohužel tak nadšený nejsem, přesto je to jako celek poměrně snesitelné a párkrát jsem se u toho pousmál, což je na podobnou komedii celkem úspěch. Moje hodnocení 40%. ()

Reklama

Reklama