Reklama

Reklama

Pařba v Pattayi

  • Francie Pattaya (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi... Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek! Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (47)

Yancl 

všechny recenze uživatele

No jejda .. tohle byl zas jeden úlet, tentokrát z Francie. Stokrát viděná blbůstka v jiném kabátu, která si zakládá na ostřejším humoru a peprnějších scénách. Proč ne .. ale krom liliputů a hrstce vtipných scének nemá co moc nabídnout. Kdo si libuje v jednodušším humoru, je "Pattaya" klasickou jednohubkou na večer. [43%] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi podarená snímka, ktorá odsýpa, má rýchle tempo a nenudí. Je to poriadne bláznivá komédia. Herecké obsadenie neznáme, ale rozhodne chlapi dobre bavili od začiatku až do konca. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi silné rockové piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Ale zase už by som nechcel až tak preháňať a chváliť. Rozhodne ma ale nenapadá žiadna skupina ľudí, ktorej by som tento snímok nemal odporučiť, myslím že ho ocení každý fanúšik šialenej komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

Reklama

koval45 

všechny recenze uživatele

Ono to objektivně asi není zas tak špatné, jak napovídá moje hodnocení, ale s tímhle filmem jsme se zkrátka nějak minuli. Paradoxně bych to nejspíš přijal líp, být to nějaká tuctová americká blbina, ale takhle jsem jen zklamaný z toho, jakej nevkusnej hnus se dneska může vydávat za francouzskou komedii. Takže jsem se předevím snažil rychle zapomenout a to zas klaplo dokonale. Film jsem viděl včera a pamatuju si jen, že se odehrával většinou v Thajsku, vyskytovalo se tam dost agresivních liliputů a celý to bylo dost pošahaný. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Francouzští filmaři zkrátka vsadili na jistotu, nicméně podařilo se jim jen imitovat zdařilejší počiny podobného ražení. Pařba v Pattayi je veskrze průměrná komedie, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne a byť výrazně nenudí, ani nepřekvapí a nenabídne divákovi nic, co by už dříve neviděl. Do vln horšího hodnocení ji navíc sráží nepříliš sympatické trio hrdinů, které je těžké litovat, natož jim fandit. Přesto se však nejedná o vyloženě špatný film, jen o film takový, který vám stačí vidět jednou a více se k němu nevracet, ba spíše se mu širokým obloukem vyhnout. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-parba-v-pattayi/ ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek paroduje dost možná větší počet filmů, než kolik jsem jich poznal. Zároveň si ale také zvládá jít vlastní cestou a není to vůbec špatný. Jedinou vadou na kráse je skoro doslovné zkopírování výcviku z filmu Kickboxer, kde prostě tak nějak chyběla nápaditost, jak si z toho udělat srandu. Jako by tvůrci došly nápady a tak to prostě jenom obšlehl. Každopádně 45%, které tady má, se mi zdají málo. Jasně, je to parodie a parafráze. Není to umělecké dílo a je fakt, že to asi nezaujme každého. Ale mě ano a dávám 4*... ... PS: Franck Gastambide je Dieslovi opravdu PODOBNEJ !!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film má niekoľko podobných čŕt s filmom Kickboxer (1989), ako napríklad záporáka menom Tong-Po (Saïd Bogota), thajský box, spôsob tréningu, alebo legendárne zlomenie palmy či kopanie do betónového stĺpa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama