Reklama

Reklama

Pařba v Pattayi

  • Francie Pattaya (více)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti. Místo, kam touží jet, je notoricky známé plážové letovisko v thajské Pattayi. Chce-li se tam ale dostat člověk levně, potřebuje super nápad, jak vydělat peníze. O šílené nápady, jak je získat, které však ne vždy úplně vyšly, Franck s Krimem nikdy neměli nouzi... Rozhodnou se, že v Pattayi přihlásí svého kamaráda liliputa na mistrovství světa v thaiboxu liliputů. To ale ještě netuší, že to, co měla být vysněná dovolená, se najednou stává nejbláznivějším a nejnebezpečnějším dobrodružstvím jejich života. Thajsko, box, prosťáčci, orangutáni a liliputi – ztřeštěný mix, zaručující v kině neopakovatelný zážitek! Všechny cesty vedou do Říma? Ta pravá vede jen do Pattayi! (Bohemia MP)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (47)

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Pařba v Pattayi je klasická oddychovka, která neurazí a zároveň ničím nepřekvapí. Jedná se o klasické béčko, které ne přímo kopíruje oblíbené pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Super na tom je, že to celkem rychle utíká a děj se zbytečně nenatahuje, takže riziko usnutí v kině až tak nehrozí. Párkrát jsem se i překvapivě a upřímně zasmál. Bezkonkurenční casting liliputů získává velký palec nahoru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TUHLE CHVÍLI JSME SI MY DVA MYSLELI, ŽE JEDEME NA BLÁZNIVÉ PRÁZDNINY DO PATTAYI, RÁJE FLÁKAČŮ. A TENHLE PRCEK SI MYSLEL, ŽE VYRÁŽÍ NA POUŤ DO MEKKY DALO SE ČEKAT, ŽE TO NEVYJDE PODLE PLÁNU"...“ /// Jeblý duo Francky a Krimo, + trpaslík ze vchodu „C“ vyrážej pařit do Thajska. Jenože vona to dlouho žádná pařba není. Jde o potrhlou snahu vyloudit úsměv z trpaslíků (liliputů), keců vo píchání (kuřbě) a nechybí kapka (sprška) fekálu. Oni se tam celkem bavěj, já ze začátku celkem bral ten příběh, páč než další přiblblou pařbu, tak to radši budu čumět, jak idioti zdrhaj ze spárů liputího thajboxu chtivýho guru. Nakonec se to zvrhne v klišoidní exhibici několika jedinců, která vypovídá o složitosti cesty k přátelství. Na tohle je můj inteligenční kvocient malej… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se do Thajska, páč sport je nejvyšší očista duše a těla. (A ráj hermafroditů.) 2.) Dělám do trpaslíků. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Napad uz aspon 50x okopirovanej..mejdan nekde mimo..zaruka uspechu a vydelku..jenze ono to vzdy neplati. Sceny jsou kolikrat hodne lacine, obcas hodne barevne, ale celkove podle meho trochu nerikajici. Butky jsou lacine, minilidi taky. Jak si nekdo z tohohle muze delat srandu celej film?? Paralela na Ramba a podobne fotky :-D Hudba:*** Herci:*** Scenar:* Rezie:*** ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

No jejda .. tohle byl zas jeden úlet, tentokrát z Francie. Stokrát viděná blbůstka v jiném kabátu, která si zakládá na ostřejším humoru a peprnějších scénách. Proč ne .. ale krom liliputů a hrstce vtipných scének nemá co moc nabídnout. Kdo si libuje v jednodušším humoru, je "Pattaya" klasickou jednohubkou na večer. [43%] ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek paroduje dost možná větší počet filmů, než kolik jsem jich poznal. Zároveň si ale také zvládá jít vlastní cestou a není to vůbec špatný. Jedinou vadou na kráse je skoro doslovné zkopírování výcviku z filmu Kickboxer, kde prostě tak nějak chyběla nápaditost, jak si z toho udělat srandu. Jako by tvůrci došly nápady a tak to prostě jenom obšlehl. Každopádně 45%, které tady má, se mi zdají málo. Jasně, je to parodie a parafráze. Není to umělecké dílo a je fakt, že to asi nezaujme každého. Ale mě ano a dávám 4*... ... PS: Franck Gastambide je Dieslovi opravdu PODOBNEJ !!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film má niekoľko podobných čŕt s filmom Kickboxer (1989), ako napríklad záporáka menom Tong-Po (Saïd Bogota), thajský box, spôsob tréningu, alebo legendárne zlomenie palmy či kopanie do betónového stĺpa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama