Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivky Kelly a Iris jsou nejlepší kamarádky. Iris však náhle záhadně zmizí a oficiální vyšetřování skončí ve slepé uličce. Kelly se vydá po Irisiných stopách a pátrání ji přivede k Benovi, uznávanému botanikovi, který ve své zahradě pěstuje nádherné květy a je přímo posedlý čistotou. Žije úplně sám a Kelly z něj okamžitě získává divný pocit. Čím více se dozvídá o jeho minulosti, tím víc v ní roste podezření o zmizelých ženách. Policistka chce Bena usvědčit z vražd, ale nemůže tušit, že sleduje falešné stopy. Ben jí navíc zachrání život, a tak její pátrání uvízne opět na mrtvém bodě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Film má celkem obstojný námět, ale to je tak všechno. Scénář je pitomý, to se opravdu musí slyšet, co za moudrosti jednotlivé postavy pronášejí. Obsazení je hrozné. "Herečka" v hlavní roli je něco úděsného (teď nemyslím vzhledově). Dokonce i takový břídil jako Richard Grieco je v tomhle filmu lepší. Pak tu ještě divák uvidí šest umělých květin a asi čtyři nepovedené digitální triky. Film nezachrání ani charismatický Malcolm McDowell v roli pubertálního studenta. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý vlastne ani poriadne hororom nie je, pretože nemá ani poriadnu desivú atmosféru. Ak ju horor nemá, tak by sa mohol zamerať aspoň na nechutnosť, brutalitu a podobne, ale to sa tiež v tomto prípade nestalo. Tento horor je o záhradníkovi (Malcolm McDowell), ktorý mal neľahké detstvo, sklamal sa v ženách a tak nimi sem tam hnojí svoje kvetinky. Tento záhradník je vykreslený ako najmúdrejší a najrafinovanejší zabijak, avšak to nie je moc pravda. To tí policajti, ktorí po ňom idú sú strašný amatéri a to hlavne tá policajtka, ktorá pátra po svojej stratenej parťáčke. Ju asi jej šéf drží vo svojej policajnej jednotke asi iba kvôli tomu, že je to kočka a „výhledově“ by sa s ňou chcel po-šuk-šukovať. Ani sex tu nebol, ale ta policajtka tam mohla pobehovať aspoň celá odhalená, ale ona nie. Keď sa to šecko zhrnie, tak The Gardener je zlý horor, ktorý je nudný, tradičný, bez detailov, na hovno kamera a strih, ktorý hercom nedal možnosť viac prejaviť svoje herecké umenie. Hlavne som bol zvedavý na Malcolma, ale keď je to tak hovadsky natočené, nemal šancu. ()

Reklama

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Asi jasné béčko (ne-li céčko). Horror to tedy moc není (resp. vůbec), možná tak trochu psychologický thriller. Ani jeden z těch dvou přívlastků však film nenaplní. Bere se tak moc vážně, až je právem k smíchu. Při sledování filmu jsem chtěl dát dvě hvězdičky a 30%, ale "díky" jeho závěru (kdy už jsem se nepokrytě bavil - místo abych se bál) jdu o procenta a hvězdičku ještě dolů. ()

Nediro 

všechny recenze uživatele

Nevím, kterého chytráka napadlo dát tomuto filmu označení horor. Mám-li to brát jako horor, je to totální odpad na samém dnu všech odpadů, kde hnije i ten nejhorší film, jakej kdy byl natočený. Ale já to jako horor tedy neberu, taky proč že? Kvůli těm pár scénám na konci? Pche. Tento film je detektivka, a já to proto budu také hodnotit jako detektivku. A jakožto detektivka to není vůbec špatné, filmu nechybí napětí a překvapivé rozuzlení. Takže čtyři hvězdy, mě se to líbilo. ()

Napoleon-B 

všechny recenze uživatele

Malcolm si tuto roli dal celkem dobře ale co mě pobavilo a zároveň i pobouřilo když ke konci filmu Kelly která utíká před smrtí se stará o to aby nebyla nahá a tak se celá obalí do igelitu. To mi přišlo jako do očí bijící hovadina... Když utíkám před úchylem který mě chce zabít tak snad je mi úplně jedno jestli mám vyškubaný obočí nebo vyčištěný chrup.... Za tuto hovadinu * dolů ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama