Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show sršící vtipem, plná skvělých hudebních vystoupení: Mick Jagger, Bob Dylan, Muddy Waters a mnoho dalších populárních rokových hvězd a věhlasných filmových osobností pohromadě.
Skupinka nadšenců připravuje bláznivý silvestrovský happening, na němž mají vystoupit slavné hvězdy a rockoví veteráni. Uskutečnění tohoto plánu narušuje trojice chystající atentát, motorkářský gang a řada nečekaných náhod. Snímek Silvestrovské představení těží z několikaletého působení režiséra  Arkushe ve známém rockovém klubu Filmore East rock, kde při plánování jednoho problematického silvestrovského koncertu vznikly základy pro tuto skvělou komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Atron 

všechny recenze uživatele

Obsah klame... ani jeden z trojice Mick Jagger, Bob Dylan, Muddy Waters tam nejsou... zato Lou Reed se tam občas vyskytne a počkejte si kdyžtak na titulky. A McDowell je i jako zpěvák fakt dobrej. Ale i když to beru jako hodně velkou nadsázku a parodii, tak je to vcelku IMHO slátanina. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Zpívá tam McDowell a Lou Read, ostatní jmenovaní tam nejsou...Excentrické, ztřeštěné, nicotné. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce zhovadilostí typu"Cheech a Chong"naprostá povinnost.Jako gueststar Piggy zde účinkuje frontman legendárních FEAR Lee Ving,který tomu dodává opravdový říz!A zbytek obstará kosmický dealer LARRY.Na záchodě plave žralok.Od režiséra Rock'n'roll highschool. ()

raininface 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se už takové bláznivé hudební komedie netočí. Skvělé rockové pecky, zvlášť mě překvapil Malcolm McDowell - ten by se v pohodě uživil i jako zpěvák. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama