Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná špionská buddy komedie, která má ze začátku výborné tempo, ale v závěru už jsem jen čekal, až dojede do konce, protože rozuzlení zápletky a vlastně zápletka celá nebyla nijak moc překvapující. Ale akce byla povedená, hláškující Murphy v jedné ze svých posledních pořádných rolí, sympaťák Owen Wilson a samozřejmě Malcolm McDowell. ()

Tryman 

všechny recenze uživatele

Jsem agent je jednou z průměrných akčních komedií, které se sice nepyšní nejoriginálnějším humorem, ale na druhou stranu moc lidí nenaštvou. Za zábavu dávám 2 hvězdičky, a třetí za účast Owena Wilsona doplněného Eddiem Murphym. Pokud jste tuhle komedii neviděli, nebudete litovat, když si na ní vyhradíte nějaký příjemný večer s přáteli. Nudit se opravdu nebudete. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Když si odmyslíš, že je to kanál, je tu docela hezky." Blonďatí agent-blbec a namachrovanej barevnej boxer hledají ukradené neviditelné letadlo. Projíždí se tady v Peugeotu 406, prolézají kanály "Zblbnu z toho, že tady stojím a dejchám lidský... Ty víš, co to je. Tohle je nejodpornější místo v celým Maďarsku." či svádějí sexy agentku. Ta postelová scénka s Famke Janssen - je zde asi to nej. - 50%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Blbá a rýchlo prešumiteľná, ale pomerne zábavná oddychovka. Ústrednej dvojke to spolu svedčí výborne. Ich spoločná akcia infiltrácie do postele Famke Janssen ma rozosmiala do kolien. Menej kultivovaná komédia než Showtime, ale oveľa zábavnejšia. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitosť mixujuca bondovku, crazy komédiu a celé je to šupnuté do mierneho nadhľadu. Wilson v úlohe packaského agenta, ktorý síce veľmi chce, ale je strašne mantavý (Luďek Sobota s blond prelivom) dostane na starosti secret mišn, pri ktorej je nútený spolupracovať s rozmaznaným boxerským manekýnom v podaní Murphyho. Obaja sa väčšinu času predbiehajú, kto vystrihne horší xicht a viac zajačí, sem tam sa tam mihne nejaký ten nápad a trochu tej akcie. Oko poteší krásna Famke Janssen a na konci náznak zápletky a nebodaj pointy, ktorý ale rýchlo vyšúmí do aleluja. Každopádne film neurazí, ale druhý krát nevidím dôvod. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina celkem ve třech kategoriích, a to nejhorší remake, nejhorší herecká dvojice a nejhorší herec, o kterou se zasloužil Eddie Murphy. (Terva)
  • Natáčení probíhalo i v České republice. (I.T.I.S)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)

Reklama

Reklama