Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jedné čistírně peří na náměstí malého městečka objevili, jak se zbavit zlých snů z polštářů i peřin. O její provoz se starají babička, děda, maminka, tatínek a jejich dvě rozpustilé děti. Dědeček totiž vynalezl speciální mechanismus na čištění peří, díky němuž se z běžné čistírny peřin stane kouzelný obchod, který ovlivňuje životy obyvatel celého městečka. Rozruch do idylické atmosféry vnese jeho záhadné zmizení a také vykladačka snů, která se nastěhuje do protějšího domu. Dělá všechno pro to, aby se zase lidem začaly zdát zlé sny, protože s těmi pěknými k ní pro radu nikdo nechodí. Pomsta na sebe nenechá dlouho čekat a celá rodina v čistírně i sousedé budou muset o své sny bojovat nejen v našem světě, ale i v tom kouzelném, který se v peřinách ukrývá. Začíná dobrodružství, o jakém se nikomu ani nesnilo... (TV Nova)

(více)

Recenze (471)

kecka007 

všechny recenze uživatele

1* dávám za jakousi hezkou vizuální stránku. Nicméně film je to otřesný!.Měla jsem co dělat abych se nezvedla ze sedačky v kině a nešla panu Brabcovi omlátit lístky o hlavu... ()

Sonny odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů - takový, u kterých trnu každou minutu nad trapností. Doslova protrpěný čas, kdy si říkám, že kdybych koukal do zdi, udělám líp. Herecké výkony vyumělkované. Písničky jak ze spartakiádních dob - nikdo z tvůrců od teď nemá právo kritizovat jakýkoli taneční výkon nebo choreografii nebo text písní - tvůrci jsou na dně. Tenhle film by se ujal možná v Boratově vesničce. ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

Tolik reklamy a stejně jim to nakonec bylo prd platný. Typická pohádka s nepovedenými 3D efekty a mizernou počítačovou animací. Jediný důvod, proč jsem dala tři hvězdy a ne rovnou odpad, je Lucka Bílá, kterou jsem si fakt užila, krásná a vlezlá hudba, kterou jsem nedokázala z hlavy dostat ještě několik dní, a krásné městečko (mé rodné městečko), ve kterém se film natáčel. ()

Paokara odpad!

všechny recenze uživatele

tak dával jsem to do 10.minuty a 7 letá dcera vydržela asi o 15 déle,než mě z výrazem nepochopení děje,vyděšená s duchů poprosila o vypnutí této" megasračky století"!!!vydržím dost,ale pane Brabec,běžte radši k lopatě než vyplodit něco takovýho a ještě k tomu použít známé herce....tfuj,hanba,ostuda..opět pokles české kinematografii a plivnutí slušnýmu divákovi do ksichtu!!!za tohle se má dávat žalář bez pardonu!!! ()

kacudzde odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle "dílo" mohou ocenit zřejmě jen děti do 10ti let. Je mi upřímně líto dospělých, kteří na to museli s dítkama do kina. Přitroublý děj a příšerné muzikálové kreace. Prostě strašné... ()

Morin 

všechny recenze uživatele

Film, který je uváděn jako hudební komedie, což mi nepřijde adekvátní, jelikož bych řekl, že se jedná o čistokrevnou pohádku. Na film jsem se šel dívat s nevelkým očekáváním, dle komentářů druhých, abych si udělal svůj názor. Stálo to rozhodně za to, protože krásná pohádka s naprosto uvolňující a úmyslně nastolenou uklidňující atmosférou, která z toho překvapivě vyplívá až postupem času, jelikož na začátku jsem si stále pokládal otázku „ Co to je?“. Po čase jsem pochopil, že se fakt má jednat o pohádku, v které jsou skvělé herecké výkony a velmi pěkné a chytlavé písničky. Kulisy jsou nádherné a celkový dojem z této pohádky působí kouzelně. Hodnotím jako velice dobře zvládnuté a v budoucnu jako vánoční klasiku pro naše děti. ()

chosan odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem horší ptákovinu, je to slátanina slátanin a na muzikál s maximálně jednou dobrou písničkou takže dávám 10% a musím říci že by se mi to nelíbilo ani jako dítěti. ()

ajlonka 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má tenhle snímek tak mizerné hodnocení. Je to krásná ptákovinka plná písniček a věřím, že dětem se bude moc líbit. Člověka pobaví, rozesměje, rozezpívá...Zapomněla jsem na všední starosti a vychutnávala krásně pohádkový příběh...písničky skvělý, herecké obsazení výborné, nápad prostě senzační! Některý lidi by měli přehodnotit své názory... ()

Kanec.Pumba 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky patří L. Bílé za to, že hudební scénu (do)táhla svým neskutečným hlasovým fondem a půl hvězdičky za to, že to Roden nezabalil v půlce a pomáhal jí to táhnout kupředu. Bohužel ani to nestačí. Nevím, kde vzali zbytek herců, ale slabé herecké výkony, ještě slabší pěvecké výkony a celkový zážitek je nulový. Domnívám se, že tohle je opravdu nepovedené. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Velmi oceňuji originalitu a zajímavý nápad, ale ve finále to bohužel nedopadlo zrovna nejšťastněji. Atraktivní vizualitu zabíjí přemrštěná stopáž a hlavně stupidní písničky. Pokud chce někdo dělat muzikál, měl by ho opřít především o zajímavý a silný příběh a vynikající hudbu. Tady bohužel chybí obojí. Hezké barevné záběry prostě nestačí. ()

BarbieHunter odpad!

všechny recenze uživatele

F.A. Brabec to je teda pěkně kopa veselá, točit takovéhle s*ačky, to se přece nedělá?! Muzikál snad pohádka či Rebelové pro gaye, 103 minut nám v tom braku vůbec nic se neděje. Upištěná Lucka Bílá, její synek amatér, servírují nám prý příběh a ty se z toho nepo*er. Pastelkové barvy všude, do toho se vplížil Mádl, tančí skřepčí, předvádí, že na dno herce hrábl. Sil už nebylo kde bráti, čekám zda tam bude ještě někdo hráti, úděs v očích snad se ztratí, když na plátno Vašut se nám vrátí? Jenže to už ví jen bůh, já neměl nervy a chtělo se mi zívat, ukažte mi někoho, kdo do konce se bude dívat! :) ()

wilks 

všechny recenze uživatele

Se svou osmiletou dcerou jsem se moc příjemně pobavil, pohádkový příběh se šťastným koncem a fajn hudbou. ()

Lucy0011 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké obsazení, člověk by očekával že to bude filmová pecka. Nemůžu říct že to byla až tak špatné, byl to slabší průměr. Jako určitě bych měla pár výtek. Ale musím uznat, že hudba byla opravdu dobrá, ale příběh už nic moc. Nebýt skvělého Jirky Mádla, měl by film o hvězdičku méně. ()

prometheusll odpad!

všechny recenze uživatele

No byl jsem na tom ze školou a teda píčovina. Nevím jaká hlava může natočit a napsat takouvou kravinu jako je V Peřině.!!!!!!!!!!!!!! ()

Kikca3252 

všechny recenze uživatele

Rozhodně mi příjde zajímavá myšlenka snu. Jak se tam dostat skrz peřinu atd... Ovšem nejvíc se mi asi líbí písnička Jsme sen a to hlavně její refrén. :))) ()

nikan 

všechny recenze uživatele

TAkových známých osobností a tak slabý film. Neříkám, že dětem se nebude líbit, ale rodiče to spíš přetrpí. Dvě hvězdy jen za kouzelno, o které se snažili. A za Mádla :-) ()

ricky4 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosféra, ale děj a vše kolem je o ničem... Proc jsou češi takoví? Proc místo toho abysme jednou za 5 let natočili pořádnej českej film podle nějaký klidně zahraniční knižní předlohy... Ne, my prostě musíme točit takový kraviny .. když se nad tím zamyslim, ták ono by to asi ani nešlo a nejde ani o rezisersky/herecky/ruzny další, ale o to, že prostě trapný herci který známé z ordinace, ulice, gymplu, cest domů a dalších podobných sracek prostě podle me nedokážou věrohodně předvést nějaký postavy třeba z eragonu...a to je dobrá knížka, ale špatný film...ale my na to prostě nemáme a současný český filmy nestojí za nic... Malá výjimka je snad jen ve stínu z posledních 2/3 let ()

Související novinky

Zemřela herečka Nina Divíšková

Zemřela herečka Nina Divíšková

21.06.2021

Ve věku 84 let dnes odešla česká filmová, televizní a divadelní herečka Nina Divíšková, již si velké množství diváků vybaví například jako babičku Bětu z populárního rodinného seriálu České televize… (více)

Reklama

Reklama