Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná i tento třetí díl natočil stejný režisér jako první dva díly, ale kvalitně na to rozhodně nevypadá. Do tvůrců se připojili Američani. Příběh se vlastně odehrává v Americe a hlavně je všechno tak nelogické až to bije do očí. Jenže co mě dokáže rozčílit ještě víc je hodnocení druhého dílu, které se k tomuto příliš neliší a to není fér. Druhý díl je totiž oproti tomuto osmý div světa a s tím se klidně budu přít. Tento naprosto zbytečný díl totiž nedokáže být vtipný i za cenu toho, že jde od nesmyslu k nesmyslu. Možná pár náznaků a vtipných scén tu je, ale na celý film to zabavit prostě nedokáže. Tento díl nasadil celé trilogii korunku takovou, která ždímá prachy z bezmocných diváků. I když i tak to občas bývá. --- Neměl bys ještě flakón vonného oleje pro mého podkoního? - Uvědomujete si, že vaše koupel stála dva tisíce dolarů? - Jest to tuze drahé? - Ano, dost. - Pak tedy přijmi náhradou jednoho z mých vepřů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak špatný, jak to podle hodnocení na csfd vypadá, samozřejmě srovnávat to s jedničkou nemá smysl, protože první díly jsou prostě nejlepší, ale tohle pokračování neni vůbec špatný, hlavně první polovina je skvělá a je v ní spousta dobrejch fórů a trapasů při kterejch se docela dobře pobavíte, ve druhý už je to horší, ale pořád to neni na tak malý hodnocení. je sice pravda že herecký výkony jsou bídný, ale v komediích to už tak bývá a nic jiného se čekat nedalo. já se bavil dobře, tak proč tomu nedat vysoký hodnocení ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Panenka Mária a všetci svätí! Na tom musel ťažko celý tím zamakať, aby dokázal z vlastného pôvodného scenára vyškrtať všetko vtipné! A prázdne miesta zaplniť americkému davu prípustným hnojom... Nevravím, že tam pár vtipov aj nepribudlo, ale celok, navyše videný s iným (katastrofálnym) dabingom než všetky ostatné časti, je trápne tragický. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se během filmu ani jednou nezasmál, nicméně někdy to nebyl moc upřímný smích. Jediní, kteří za něco v tomhle filmu stojí, jsou Jean Reno a Christian Clavier. Ti ostatní herci nejsou nic moc a ta milenka Huntera je vážně nechutná. Logika také slušně dostala na frak. Už to přemístění v prostoru bylo celkem dost divné, ale budiž. Ale nejzajímavější na tom celém bylo, jak rychle se ten kouzelník v Chicagu sám dokázal zorientovat - dokonce se dokázal ubytovat v nějakém hotelu. A když se tam rozsekal, tak se nakonec dal sám od sebe dohromady. Pak ta spousta zbytečných amerických řečiček, které tamní obyvatelstvo žere i s navijákem, mě také iritovala. Hudba je relativně slušná, ale na originál Erica Léviho to opravdu nemá. Ne, prostě ne... nedivím se zas tak moc, že se Poiré za tento film stydí a že od té doby odmítá s Clavierem spolupracovat na scénářích. Doufejme, že třetí Návštěvníci najedou na solidní dvojku a ne na tohle dílko. 50% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Vraž do toho tři pukavce, aneb je cosi shnilého v království americkém. Udatný Jean Reno pro ulovení bobříka trapnosti neváhá účastniti se jakékoli hovadiny nehledě na utrpení nevinného diváka, který je nucen sledovat, kterak dva středověcí neandrtálci při jízdě autem nedovedou obsahy svých žaludků udržeti, v luxusní domácnosti se chovají jako kňouři v bahništi a co horšího, ta verbež vyplácá na své odporné, nemyté, zavšivené a zdegenerované tělesné schrány asi dvoulitrové balení No. 5! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama