Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nejela metrem na koni jako rytíř." Já taky ne. A taky jsem si nikdy nespletl auto s drakem a nenašel pramenitou vodu v záchodové míse. Ono by to střetnutí rytíře a jeho sluhy se současností určitě bylo vtipné a originální, kdyby to už jednou nebylo natočeno a nemuselo se to přetáčet pro americké dyslektiky, kteří neumí číst titulky. Tak proč jsem se na to díval, když tyto pokusy dopadnou pokaždé stejně? Důvodem je samozřejmě princezna Rosalinda alias Julia Malfeteová, která to mohla trošku ztopořit ... tedy pozvednout, ale nestalo se tak. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Když se při sledování komedie člověk ani jednou nezasměje, je něco v nepořádku. Když se při sledování filmu člověk cítí trapně, je to ostuda pro tvůrce. Remake francouzské komedie nemusí vždycky dopadnout úplně špatně, v případě Návštěvníků se tak stalo. Ubohost, nuda... Reno, kam jsi to proboha zase vlezl?!!! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kopie již dvakrát viděného? Ano, ale pobaví. 60% Zajímavé komentáře: Marigold, salahadin ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná i tento třetí díl natočil stejný režisér jako první dva díly, ale kvalitně na to rozhodně nevypadá. Do tvůrců se připojili Američani. Příběh se vlastně odehrává v Americe a hlavně je všechno tak nelogické až to bije do očí. Jenže co mě dokáže rozčílit ještě víc je hodnocení druhého dílu, které se k tomuto příliš neliší a to není fér. Druhý díl je totiž oproti tomuto osmý div světa a s tím se klidně budu přít. Tento naprosto zbytečný díl totiž nedokáže být vtipný i za cenu toho, že jde od nesmyslu k nesmyslu. Možná pár náznaků a vtipných scén tu je, ale na celý film to zabavit prostě nedokáže. Tento díl nasadil celé trilogii korunku takovou, která ždímá prachy z bezmocných diváků. I když i tak to občas bývá. --- Neměl bys ještě flakón vonného oleje pro mého podkoního? - Uvědomujete si, že vaše koupel stála dva tisíce dolarů? - Jest to tuze drahé? - Ano, dost. - Pak tedy přijmi náhradou jednoho z mých vepřů. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nelibě to zavání na sto honů co lejno prasečí... Recyklovaná zápletka původních Návštěvníků je naředěná tak, aby se dala zasadit do komerčním potenciálem oplývající Ameriky a výsledkem je beztvarý kravinec, který má s předchozí dvojicí filmů společného jen velmi málo. Jean Reno v roli rytíře Thibaulta je jen stínem ctihodného hraběte de Montmirail a to už vůbec nemluvím o nlulovém Clavierovi, před jehož Ondřejem by si famózní Jacquouille ani opovržlivě neuprdl. Jejich vzájemné jiskření nepřichází, dialogy jsou mdlé, bez vtipu, bez jadrnosti. Pokud jsem se smál, bylo to jen při nepovedeně okopírovaných scénách z předchozích dílů a to ještě jen v první části filmu. Ta druhá je poameričtělým paskvilem bez hlavy a paty a s Návštěvníky má společné jen mizerně hrající hlavní představitele. Duch předchozích dílů je nenávratně ztracen, nefunguje střih, dynamika dialogů, herecké výkony, prostě nic. Před odpadem tuhle komedii zachraňuje jen kapka nostalgie, která se mě při spatření Renovy tváře v přilbě zmocňuje... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Jen další z těch nepovedeným amerických remakeů, který dělá svému originálu jen ostudu. Jediným pozitivem je jen hlavní ženská role, zde v podání Applegate, neboť její francouzská předchůdkyně byla skutečně nekoukatelná. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pouze nepodařený americký remake, avšak samotné dvě návštěvnické postavy nelze bohudíky úplně pokazit, a proto při zachování břiskní a jadrné mluvy, rázností myšlení, gest i činů a při odmyšlení si ukradených motivů porce v pravdě středověké zemité zábavy zůstává. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Thibault Goes to England ,2. The Hag's Hut ,3. Rosaline and Thibault ,4. Hallucination and Execution ,5. To Chicago ,6. Kill the Car ,7. Thibault Sees Julia ,8. My Cousin, My Desendant ,9. Tub for Two ,10. Kissing Cousins ,11. Searching for a Wizard ,12. Another Visitor ,13. On the Bridge ,14. Feel Like a Lady ,15. Andre Can't Ask ,16. The Wizard Pulls Himself Together ,17. The Wizard Cooks ,18. Andre Asks to Stay ,19. Not a Bunny ,20. The Big Chase ,21. What Will I Do Without You ,22. Thibault and the Wizard Return Home ,23. In the Icehall ,24. Hunter Gets It/Julia Sees the Castle ,25. Your Time Will Come ()

movie 

všechny recenze uživatele

Předchozí francouzské díly nebyly tak špatné, ovšem tohle je vysloveně hrůza.Kdybych za to v kině musel platit, tak bych trpěl...Ale vyloženě trpěl!Fuj! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Méně humornější než předešlé 2 díly Návštěvníků, přesto mě to ale docela bavilo. Za originálem, ale samozřejmě trošku zaostává. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak špatný, jak to podle hodnocení na csfd vypadá, samozřejmě srovnávat to s jedničkou nemá smysl, protože první díly jsou prostě nejlepší, ale tohle pokračování neni vůbec špatný, hlavně první polovina je skvělá a je v ní spousta dobrejch fórů a trapasů při kterejch se docela dobře pobavíte, ve druhý už je to horší, ale pořád to neni na tak malý hodnocení. je sice pravda že herecký výkony jsou bídný, ale v komediích to už tak bývá a nic jiného se čekat nedalo. já se bavil dobře, tak proč tomu nedat vysoký hodnocení ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ach bože, ukážte mi francúzsku komédiu, ktorú ešte američania totálne neposrali! Ľutujem len, že sa na tom Reno a Clavier zúčastnili... ()

Reklama

Reklama