Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatel Thomas Grace je autorem vyhledávaných detektivních příběhů, jejichž hrdinou byl oblíbený inspektor Scotland Yardu Fulbright. Nakonec se s ním ale rozloučil, když zjistil, že podle jeho knih vrah Bernard Drake zabíjí své oběti. Ve svém posledním románu nechal tedy Fulbrighta raději zemřít a se spisovatelským povoláním se rozloučil. Po deseti letech strávených v redakci místních novin však Thomas jednoho dne zjistí, že postavy jeho starých románů jako by znovu ožívaly... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel Condon je děsně nevyrovnanej režisér a i přes to že pár scén bylo fakt dobrých tak celkvě je film děsnej a stojí jen a díky McDowellovi. Moore je tu bohužel většinu času děsně nepříjemnej, film je spíše taková nudná detektivka kterých dávaj na Nově dennodenně stovky. Bohužel nevyužitej potenciál. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Spisovateľ  píše knihu a podľa nej zisti, že vrah reálne existuje, začne po ňom patrať, Nečakajte thriller , skor Krimi v štýle Agatha Christie 2* ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není horor a ani s thrillerem nemá tahle ničím vyjímečná detektivka mnoho společného. Příběh není ničím zvláštní a celkové podání je divně komiksové nebo snad až pohádkové. 33 % ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná detektivka s pomalejším rozjezdem, ale dobrou zápletkou a výborným finále. I hlášky jsou na úrovni. Jako thriller bych to ale určitě neoznačil :-) Je sice poznat, že jde o televizní film, ale duel Moore (v nebondovské roli, připomínající jeho postavu psychiatra z "Obnažené tváře" ) vs. McDowell (podobný psychopat jako Soran ve "Star Treku Generations" ze stejného roku) si oba herci viditelně užili. A Nancy Allenové to vážně sluší. Jak bylo řečeno ve filmu: který autor by si nepřál, aby jeho příběh ožil. Takže i přes některé výhrady především k první polovině dávám 4*. ()

tester 

všechny recenze uživatele

Malcolm McDowell hraje poslední dobou jen v samých TV béčkách a tento film toho není výjimkou. Podivná comicsově vypadající detektivka s podivně mizejícím padouchem McDowellem, kterou si můžete klidně nechat ujít. ()

Reklama

Reklama