Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quincy Magor (Leslie Nielsen) je výstřední milionář s otevřeným srdcem, slabým zrakem a neuvěřitelnou klikou, bez které by se v životě neobešel. Pan Magor totiž zásadně odmítá nosit brýle. Přesto díky svému štěstí jako zázrakem bez úhony propluje každou nebezpečnou situací. A většinou ani netuší, na jak tenkém vlásku visel jeho život. Tentokrát se pan Magor náhodou zapletl do loupeže diamantu nedozírné hodnoty. Díky jeho pověstné klice odešli zloději s nepořízenou a drahokam se shodou náhod ocitl v jeho kapse. Krásná lupička Luanne LeSeur se ale nehodlá vzdát své kořisti a snaží se z popleteného milionáře učinit oběť svých rafinovaně ukutých piklů. Pan Magor a jeho synovec Waldo se navíc brzy ocitají ve dvojím ohni. V patách totiž mají nejenom padouchy, ale i agenty FBI, kteří se domnívají, že právě pan Magor je pachatelem mimořádně rafinované loupeže. Bláznivý rej nedorozumění, honiček a odvážných kaskadérských kousků může začít.

PAN MAGOR vznikl na motivy populárního animovaného seriálu Mr. Magoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nechutně trapný film, že opravdu nevím, co o něm napsat. Snad jenom představte si ten největší humus, tisíckrát ho znásobte a stejně se tomu ani nepřiblížíte. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná komedie, ale ne zas tak moc, aby z toho byl odpad. Má pár slušných momentů a skvělý kreslený úvod a závěr. Ale s některými ranějšími komediemi, ve kterých Nielsen hrál, se to vůbec nedá srovnávat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen se chopil další role se stejnou vervou jako obvykle, bohužel tentokrát to nevyšlo...už zase... O to hůř, že Pan Magor není parodií, ale "pouhou" komedií, ještě k tomu inspirovanou (mnou osobně nenáviděným) seriálem kreslených grotesek Mr. Magoo. Pokud nevíte, o co jde, a viděli jste Střelce Na Útěku, tak Pan magor je to kreslené, co tam promítají v kině...ale přece jen Leslie Nielsen je Leslie Nielsen, a jednotlivé gagy mají celkem slušnou úroveň. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád to není Leslie na odpad, ale už začínáš být nebezpečně nízko, bacha na to, nebo budu dělat, že v Bláznivý střele hrál někdo jinej, tohle už je přece fakt strašný... ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se při tomhle filmu někdo byť jen pousmál, tak určitě ne tomu, co se dělo na plátně, či v televizi. To totiž bylo spíše k pláči. Záplava trapností a nevkusu musí zákonitě většinu diváků (kteří zrovna netrpí "slepotou" jako hlavní hrdina) maximálně rozzuřit, tak jako se to stalo mně a většině mých známých, kteří tenhle "skvost" viděli a pžežili to. Leslie Nielsen na stará kolena hazarduje se svým jménem, a to tak, že velmi. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal som trošku ale nakoniec palec úplne dolu. Za celý ten čas ani jeden lepší vtip a úplne dejové prázdno, čistá otrepaná plytkosť a chvíľky keď Leslie Nielsen vládol, teda šantil v Bláznivých strelách sú už nadobro preč. Veru radšej nech si behá len po malých cameo v Scary Movie, to mu stačí. ║Rozpoet $30miliónov║ýTržby USA $21,437,192Tržby Celosvetovo $28,937,192 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Tavera : 1. Main Title (03:15) ,2. End Title (01:47) ,3. Magoo Is Peru (01:57) ,4. Cloquet's Lodge (01:48) ,5. Kill Him (01:21) ,6. Leaky Frog (01:53) ,7. She Got Away (01:35) ,8. Museum Exhibit (00:53) ,9. Dream Girl (00:48) ,10. Magoo Cuts The... (00:54) ,11. Spring Cleaning (00:26) ,12. Sidekick (01:20) ,13. Fetch (00:55) ,14. Look Around (01:24) ,15. A Stroll (01:48) ,16. Surveillance Boat (00:46) ,17. Military Operation (00:28) ,18. Hotel Sequence (01:51) ,19. Monkey See (02:28) ,20. Mambo Fight (00:39) ,21. The Bride (01:26) ,22. The Exchange (01:22) ,23. Ski Chase (02:47) ,24. Peru Hotel (01:52) ,25. Burglars (02:06) ,26. The Eggplantmobile (03:19) ,27. The Waterfall (05:09) ,28. Angus (00:57) ,29. Paddleboat Sequence (04:42) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je v tomto filme otrasný (resp. je naňho strašne smutný pohľad, jedno horšie, ako druhé) a táto bláznivá komédia je orientovaná na detského diváka, takže o to horšie. Odvážil by som sa hovoriť až o nemiestnej trápnosti. Toto je snáď za trest či čo. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Přes slibné úvodní titulky a fakt, že scénář napsal autor všech parodií tria ZAZ Pat Proft, je to bída s nouzí. Tohle totiž není parodie a použití stejných gagů v čisté komedii je omyl. 20 % ()

monolog 

všechny recenze uživatele

nejen pan Magor a producent a režisér a herci a všichni ostatn filmaři jsou magoři. ale aji já, že jsem se na to dodíval. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dle mého to nebylo zas tak špatné, jak jsem čekal, (podle zdejšího hodnocení). Jistě místy dost pokleslý humor, ale některé vtípky jsou fakt super. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

No hmmm nic moc teda, za animované části a opravdu málo humoru dávám hodně slabou hvězdičku. Stálo to peněz jak blázen, ale kde je to na filmu vidět, to bych teda chtěl vědět. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Reklama

Reklama